Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαρία Κίτσου – Κορφιάτικα Βραβεία 2020: Δεν πήγε στην βράβευση και το έδωσαν σε άλλη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαρία Κίτσου – Κορφιάτικα Βραβεία 2020: Δεν πήγε στην βράβευση και το έδωσαν σε άλλη

Μαρία Κίτσου - Κορφιάτικα Βραβεία 2020: Σκηνές απείρου κάλλους στα Κορφιάτικα Βραβεία: Η Μαρία Κίτσου δεν πήγε και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Μαρία Κίτσου – Κορφιάτικα Βραβεία 2020: Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλιχθηκαν χθες στην τελετή απονομής των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων για το 2020 που θα είχαν ως τιμώμενη ηθοποιό τη Μαρία Κίτσου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και έγινε ο… κακός χαμός σύμφωνα με την εκπομπή Στην φωλιά των Κούκου.

Η Μαρία Κίτσου ήταν να πάρει το βραβείο Ζωή Λάσκαρη, ωστόσο η ίδια δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην τελετή λόγω γυρισμάτων για τις Άγριες Μέλισσες. Και τελικά, οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν αλλού το βραβείο με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος παίζει τον “τύραννο” της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες, αποχώρησε και εκείνος εις ένδειξη διαμαρτυρίας… Να τονίσουμε ότι ο Μπισμπίκης θα έπαιρνε το επόμενο βραβείο, αλλά έφυγε και εκείνος για να δείξει τη δυσαρέσκειά του.

Σύμφωνα με όσα είπε Στη φωλιά των Κου Κου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης: “Το Βραβείο Ζωή Λάσκαρη θα δινόταν στην Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν ήταν στο Δημοτικό Θέατρο. Ο διοργανωτής κ. Μουζακίτης, λέει επί σκηνής: “Αφού η Μαρία Κίτσου λείπει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού. Προτείνει ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, λοιπόν, ο οποίος θα βραβευόταν στο επόμενο βραβείο, αποχωρεί από το Δημοτικό Θέατρο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις