Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης: Τρία αυτοσχέδια εργαστήρια
ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης: Τρία αυτοσχέδια εργαστήρια

Καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης: Η πληροφορία για τα συμβαίνοντα στα ενδότερα της μεγάλης οικίας των Θρακομακεδόνων, περιήλθαν σε γνώση των αστυνομικών της ασφάλειας Αχαρνών

Καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης: Ένα σπίτι, τρία πλήρως οργανωμένα  και εξοπλισμένα εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, στους Θρακομακεδόνες!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Καλλιεργούσαν πάνω από 150 φυτά κάνναβης, σε τρεις διαφορετικούς χώρους, με όλα τα σύνεργα της υδροπονικής καλλιέργειας, δηλαδή λάμπες, συστήματα εξαερισμού και πολλά άλλα, δύο ημεδαποί και μία αλλοδαπή, ηλικίας 31, 27 και 32 χρόνων αντίστοιχα. Η πληροφορία για τα συμβαίνοντα στα ενδότερα της μεγάλης οικίας των Θρακομακεδόνων, περιήλθαν σε γνώση των αστυνομικών της ασφάλειας Αχαρνών και αποφασίστηκε μετά την εξέταση των στοιχείων, η επέμβαση παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

«Ειδικότερα», αναφέρει η Αστυνομία ,» αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών για φυτεία υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, εντός οικίας στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, εντόπισαν την οικία, ταυτοποίησαν τους εμπλεκόμενους και πιστοποίησαν την εγκληματική τους δράση. Κατόπιν των ανωτέρω, απογευματινές ώρες,  πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία, εντός της οποίας και σε τρεις  διαφορετικούς χώρους, εντοπίσθηκαν τρία πλήρως οργανωμένα και εξοπλισμένα εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης. Πλησίον της οικίας εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις  εμπλεκόμενοι».

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Εκατόν πενήντα εννέα  δενδρύλλια κάνναβης ύψους 10-40 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν από πλαστικές γλάστρες,  εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά,  συσκευασία περιέχουσα κάνναβη συνολικού βάρους 24 γραμμαρίων. Στη Λίμνη Ευβοίας, συνελήφθη ημεδαπός, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ιστιαίας και αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, για διακίνηση ναρκωτικών. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ο προαναφερόμενος,  εντοπίστηκε και αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος και κατασχέθηκαν:

Μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, βάρους 40,8 γραμμαρίων, καθώς και ένα σακίδιο, που περιείχε ένα σφυράκι θραύσης κρυστάλλων, μία μάσκα κάλυψης οφθαλμών και ένα γυάλινο δοχείο με σόδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις