Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Η πλάτη στον τοίχο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Η πλάτη στον τοίχο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Για τη Ρεάλ που παίζει στην Γερμανία με την Γκλάντμπαχ δίχως το παραμικρό περιθώριο γκέλας! - Με Σίτι η Μαρσέιγ

27.10.2020 | 12:54

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι Γερμανοί έρχονται από την εκτός έδρες νίκη με 3-2 κόντρα στην Μάιντς. Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με 2-1. Όμως, έβγαλε αντίδραση και έκανε μία μεγάλη ανατροπή. Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθαν ισόπαλοι στο 2-2 με την Ίντερ στον Μιλάνο. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην «βασίλισσα». Δεν υπολογίζονται οι Πούλσεν, Μπάιερ και Ζακαριά.

Από την άλλη, η Ρεάλ έρχεται από την μεγάλη νίκη στο El Classico με 1-3 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Μία νίκη, που τόνωσε το ηθικό της ομάδας. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ηττήθηκε με 2-3 από την Σαχτάρ. Βρέθηκε να χάνει με 3 γκολ στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ανέβασε κατακόρυφα τον ρυθμό της και μείωσε, ενώ είχε και ακυρωθέν γκολ. Απόψε, θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση. Δεν υπολογίζονται οι Καρβαχάλ, Όντεγκααρντ, Μαριάνο και Οντριοθόλα.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Μαρσέιγ και Σίτι

Η Μαρσέιγ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι, που είναι στραμμένα πάνω του το βλέμμα του ελληνικού κοινού. Οι Μασσαλοί έρχονται  από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Λοριάν και συνέχισαν τις νίκες στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης αποχώρησαν ηττημένοι από το «Γ. Καραϊσκάκης». Απόψε, θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη. Δεν αντιμετωπίζουν κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα. Από την άλλη, οι «πολίτες» έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ήταν καλύτεροι, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι παραπάνω. Ενώ, ξεκίνησαν με το δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού επικράτησαν με 3-1 της Πόρτο. Απόψε, θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο. Δεν υπολογίζονται οι Αγκουέρο, Ζεσούς, Φερναντίνιο, Ακέ και Μεντί.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Η Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρεται με την Σάλτσμπουργκ. Η Σαχτάρ αντιμετωπίζει την Ίντερ. Η Αταλάντα υποδέχεται τον Άγιαξ και η Λίβερπουλ κοντράρεται με την Μίντιλαντ.

Δείτε ακόμη:

Άνετη νίκη ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναιτωλικό
Μας χόρτασαν γκολ και θέαμα, Μίλαν και Ρόμα 3-3
Συνέχισε με νίκη η Λεβερκούζεν, 3-1 την Άουγκσμπουργκ
Exit mobile version