Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Έκρηξη Τουρκία τώρα: Νεκροί ένοπλοι στην Αλεξανδρέττα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκρηξη Τουρκία τώρα: Νεκροί ένοπλοι στην Αλεξανδρέττα

Έκρηξη Τουρκία τώρα: Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πίσω από την έκρηξη βρίσκεται το PKK και πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση

Έκρηξη Τουρκία τώρα: Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της πόλης της Αλεξανδρέττας στην τουρκική επαρχία Χατάι. Οπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Φενέρ, η οποία αποκλείστηκε αμέσως μετά. Ο κυβερνήτης της επαρχίας, Rahmi Dogan, γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι δεν υπάρχουν θύματα από το συμβάν, προσθέτοντας ότι η έκρηξη έγινε όταν δυνάμεις ασφαλείας επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν ένα όχημα με δύο υπόπτους. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών και ακολούθησε η έκρηξη. Σύμφωνα με την Hurriyet «δύο τρομοκράτες σκοτώθηκαν».

Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το τουρκικό DHA ακούγονται πυροβολισμοί πριν από τον εκκωφαντικό θόρυβο της έκρηξης:

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για τρομοκρατική επίθεση από το PKK και για βομβιστή αυτοκτονίας. Το μέγεθος της ανησυχίας, που προκλήθηκε, αποτυπώνεται στα βίντεο τα οποία κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο καθώς φαίνονται ασθενοφόρα και περιπολικά να αποκλείουν το σημείο της έκρηξης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις