Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Χριστοπούλου ινστα: Ένα μήνυμα “στον εαυτό της”
LIFESTYLE

Έλενα Χριστοπούλου ινστα: Ένα μήνυμα “στον εαυτό της”

Έλενα Χριστοπούλου ινστα: Η κριτής του My Style Rocks εξέφρασε κάποιες από τις σκέψεις της για τη ζωή και την πανδημία

Έλενα Χριστοπούλου ινστα: Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να στείλει μέσα από τα social media ένα ιδιαίτερο μήνυμα σχετικά με την καθημερινότητα της, αλλά και τη δύσκολη περίοβο που όλοι βιώνουμε με τον κορωνοϊό. Με μία της φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κριτής του My Style Rocks εξέφρασε κάποιες από τις σκέψεις της. Μιλώντας για θέματα όπως τα πιο μικρά καθημερινά προβλήματα, αλλά και τη σοβαρότητα της κατάστασης που αντιμετωπίζουμε και τη σημασία της στάσης αισιοδοξίας και αυτο-αγάπης, σημείωσε:

«Είμαι γυναίκα, δεν είμαι μητέρα, έχω σημάδια άγχους, παλεύω από τα 17 μου να τα καταφέρω, μερικές φορές το σπίτι μου είναι άνω κατω, ψάχνω να βρω το κινητο μου την ώρα που μιλάω στο κινητό, δεν βρισκω τα κλειδιά μου στην τσάντα μου ενώ πάντα είναι στην ιδια θέση για να μην τα χάνω, ξυπνάω πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μου, δεν θυμάμαι ποτέ αν έκλεισα τον θερμοσίφωνα, περπατάω κ σκύβω από την κούραση και μου εγινε συνήθεια πια , δεν γελάω εύκολα χαμογελάω πολύ συχνά όμως, εχω φίλους που δεν προλαβαίνω να δω, μόνιμα κάποιος μου τηλεφωνεί και με μπερδεύει.

Προσπαθώ να είμαι συνεπής με όλους δεν τα καταφέρνω πάντα, προσπαθώ να καταλάβω ποτε θα ζω κανονικά και θα αγκαλιάσω τους γονείς μου πάλι χωρίς να φοβάμαι, έμαθα όμως με τον καιρό να ελπίζω, να ονειρεύομαι, να ειμαι αισιόδοξη και να προσεχω τον εαυτό μου όπως προσεχω αυτούς που αγαπάω! Είναι ένα μήνυμα στον εαυτο μου, μπορεί… και δικό σου» έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις