Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καθηγήτρια χωρίς μάσκα: Αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο η δίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγήτρια χωρίς μάσκα: Αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο η δίκη

Καθηγήτρια χωρίς μάσκα: Στα δικαστήρια οδηγήθηκε τελικά χθες το μεσημέρι η φιλόλογος- αρνητής του κορωνοϊού που αρνείτο πεισματικά να φορέσει μάσκα εν ώρα μαθήματος και ήταν άκρως προκλητική με το θέμα.

Καθηγήτρια χωρίς μάσκα: Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη με την καθηγήτρια που αρνείται να βάλει μάσκα μέσα στην τάξη παρά τις εκκλήσεις των μαθητών. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Το MEGA μίλησε με τους μαθητές οι οποίοι αν και ανήλικοι αποδεικνύονται πολύ πιο υπεύθυνοι από την ενήλικη καθηγήτρια. Το πιο ενδιαφέρον δε είναι ότι υπήρχε εντολή του προϊσταμένου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να απομακρυνθεί η συγκεκριμένη καθηγήτρια από την τάξη, αφού αρνείται να τηρήσει τους υγειονομικούς κανόνες. Όμως παρέμενε αποτελώντας υγειονομική βόμβα για το σχολείο. Έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά από μήνυση του λυκειάρχη η καθηγήτρια συνελήφθη μέσα από το χώρο του σχολείου και οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου την ενημέρωσε ότι μπορεί να λάβει τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της και η ίδια αρνήθηκε. Η εκπαιδευτικός είχε αρχίσει να δημιουργεί ανάλογα προβλήματα στο σχολείο, από τις αρχές Οκτωβρίου. Μάλιστα, ειρωνεύτηκε κάποιους μαθητές που προσφέρθηκαν οι ίδιοι να της δώσουν μια μάσκα.

Η φιλόλογος, αρνήθηκε να παραλάβει ακόμη και τις αποφάσεις που της είχαν επιδοθεί από τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευση για απομάκρυνση από τους χώρους του σχολείου όσο δεν τηρεί τους υγειονομικούς κανόνες. Έτσι ο διευθυντής του σχολείου πήρε εντολή να ειδοποιήσει την αστυνομία προκειμένου να την απομακρύνει από τη θέση της. Υπέβαλε μήνυση εναντίον της και ένα περιπολικό την παρέλαβε έξω από το σχολείο και την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. Η δίκη της αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο.

Δείτε ακόμη
Σχεδόν 50.000 έλεγχοι την πρώτη ημέρα των νέων μέτρων σε όλη τη χώρα
Πέθανε από κοροναϊό ο τέως δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης
Αλλάζει ραγδαία το σκηνικό του καιρού – Πού θα “χτυπήσει” η κακοκαιρία
Ο κορονοϊός στην “πόλη των θαυμάτων”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις