Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother αποχώρηση 23/10: Η παίκτρια που έφυγε και η συμπεριφορά των διδύμων που εξόργισε
LIFESTYLE

Big Brother αποχώρηση 23/10: Η παίκτρια που έφυγε και η συμπεριφορά των διδύμων που εξόργισε

Big Brother αποχώρηση 23/10: Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφoρίας, η παίκτρια τόνισε πως ήθελε να φύγει γιατί δεν περνούσε καλά

Big Brother αποχώρηση 23/10: Υποψήφιοι προς αποχώρηση, την εβδομάδα που μας πέρασε, από το σπίτι του Big Brother ήταν η Χριστίνα Ορφανίδου, η Ραμόνα Μαροσάνοου, η Ραΐσα Κόντι και ο Παναγιώτης Βαρουξής. Στο χθεσινό live ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και έκανε γνωστό ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Η Χριστίνα Ορφανίδου συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι έτσι αποχωρεί από το σπίτι του Big Brother. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφoρίας, η παίκτρια τόνισε πως ήθελε να φύγει γιατί δεν περνούσε καλά το τελευταίο διάστημα.

Big Brother: Η αντίδραση των διδύμων που εξόργισε τους παίκτες

Στο άκουσμα την ανακοίνωσης ο Χρήστος Βαρουξής ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς καθώς ο αδερφός του παρέμεινε στο σπίτι. Τους πανηγυρισούς αυτούς ακολούθησε και ο δίδυμος αδερφός του, Παναγιώτης.

Τα δίδυμα αδέρφια δεν σταμάτησαν να χοροπηδούν και να φωνάζουν πανηγυρικά προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια στους υπόλοιπους παίκτες. Μάλιστα από το στόμα του Πυργίδη ακούστηκε ο χαρακτηρισμός “Καραγκιόζηδες”.

Big Brother | Στιγμές της Χριστίνας στο σπίτι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις