Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (23/10): Ανατροπή με την τελική τετράδα
LIFESTYLE

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (23/10): Ανατροπή με την τελική τετράδα

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (23/10): Ποιος παίκτης κερδίζει το βέτο και ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (23/10): Η χθεσινή ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother ανέδειξε προτεινόμενους τον Χρήστο Βαρουξή, τη Ραΐσα και τη Χριστίνα. Όμως, στο αποψινό επεισόδιο ο νικητής του βέτο θα φέρει τα πάνω κάτω στην ψηφοφορία. Συγκεκριμένα, στη δοκιμασία νικητής είναι ο δίδυμος αδελφός του Χρήστου Βαρουξή, ο Παναγιώτης. Ο Παναγιώτης λοιπόν Θα σώσει τον αδελφό του αλλά θα βγεί μαζί με τη Ραμόνα υποψήφιος!

Για ακόμα μία εβδομάδα οι ένοικοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ψήφισαν αυτούς που θέλουν να αποχωρήσουν από το σπίτι και να τεθούν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού μέχρι το live της Παρασκευής!

Οι παίκτες θα μάθουν για την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του “Big Brother” αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”. Όπως είπε ο δημοσιογράφος σήμερα, θα ανακοινωθεί στους συγκατοίκους η έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας. Αυτό, μάλιστα, θα φέρει αναστάτωση σε όλους τους παίκτες και κυρίως στον αντιδήμαρχο, που κατάγεται από μία περιοχή που έχει πληγεί πάρα πολύ από τον κορονοϊό. Μάλιστα, εκείνος θα ζητήσει από την παραγωγή να επικοινωνήσει με τους δικούς του ανθρώπους επειδή ανησυχεί πολύ. Αξίζει να σημειωθεί, πως κάτι αντίστοιχο έγινε και στη γερμανική βερσιόν του Big Brother, καθώς όταν έγινε το lockdown, τον προηγούμενο Μάρτιο, το ριάλιτι ήταν σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις