Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κροκόδειλος τρώει άνθρωπο: Τραγικό τέλος για άνδρα που κολυμπά σε απαγορευμένη λίμνη
ΚΟΣΜΟΣ

Κροκόδειλος τρώει άνθρωπο: Τραγικό τέλος για άνδρα που κολυμπά σε απαγορευμένη λίμνη

Κροκόδειλος τρώει άνθρωπο: Σοκαριστικό περιστατικό, που καταγράφηκε σε βίντεο, με έναν κροκόδειλο να πλησιάζει άντρα, ο οποίος κολυμπούσε σε απαγορευμένη λίμνη και να τον τραβά κάτω από το νερό, σκοτώνοντάς τον!

Κροκόδειλος τρώει άνθρωπο: Σοκ έχει προκαλέσει στο Μεξικό και όχι μόνο ένα συγκλονιστικό βίντεο, που δείχνει έναν άντρα, ενώ κολυμπάει στη λίμνη Laguna del Carpintero, να δέχεται θανάσιμη επίθεση από κροκόδειλο! Το περιστατικό, σύμφωνα με τοπικά Μέσα και όπως αναφέρουν και οι International Business Times, συνέβη το Σάββατο 17 Οκτώβρη και ο άτυχος άντρας φέρεται να πέρασε τους φράχτες, που εμποδίζουν την πρόσβαση στη λίμνη, και να κολύμπησε για λίγα μέτρα, προτού του επιτεθεί ο κροκόδειλος, μήκους 3-3,5 μέτρων.

Όπως φαίνεται, λοιπόν και στο βίντεο, που τράβηξε μια γυναίκα, η οποία βρισκόταν στην περιοχή, ο άντρας κολυμπά και γρήγορα έρχεται καταπάνω του το θηρίο. Μέσα σε δευτερόλεπτα, τον αρπάζει και τον βυθίζει κάτω από την επιφάνεια του νερού!

Γρήγορα στο σημείο κατέφτασαν σωστικά συνεργεία, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς ανέσυραν από τη λίμνη το σώμα του νεκρού άντρα. Η σορός του έφερε τραύματα στο ένα χέρι, στον θώρακα και στον σβέρκο, που προκάλεσαν τον θάνατο του κολυμβητή. Σύμφωνα με τους συγγενείς του 50χρονου άντρα, έπασχε από ψυχική νόσο και είχε εξαφανιστεί από το σπίτι, δύο μέρες πριν από τη θανάσιμη επίθεση του κροκόδειλου.

https://twitter.com/elnorte/status/1317908745813372928?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1317908745813372928%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_0&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fplus%2Fperierga%2Farticle%2F1525628%2Fkrokodeilos-kynigaei-antra-poy-kolympaei-se-apagoreymeni-limni-kai-ton-travaei-kato-apo-nero-vid

Δείτε ακόμη

Πέταξε την 4χρονη κόρη του πάνω στο φράχτη για να τη γλιτώσει από τον κροκόδειλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις