Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 αποχώρηση (20/10): Το καλύτερο κλικ και τα κλάμματα στο πλατό
LIFESTYLE

GNTM 3 αποχώρηση (20/10): Το καλύτερο κλικ και τα κλάμματα στο πλατό

GNTM 3 αποχώρηση (20/10): Η διαδικασία για τη χθεσινή δοκιμασία του GNTM 3 δεν ήταν καθόλου εύκολη, με ορισμένους να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δοκιμασίας - Ποιος αποχώρησε τελικώς - Η ατάκα της Ρασέλ που ξάφνιασε τους κριτές

GNTM 3 αποχώρηση (20/10): Αφού πρώτα χαλάρωσαν με ένα φωτογραφικό παιχνίδι μόδας με τίτλο ”Sooo 2020”, οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 ετοιμάστηκαν για άλλη μία δοκιμασία αποχώρησης. Αρχικά, στο GNTM 3 φωτογραφήθηκαν σε τριάδες διασκεδάζοντας αρκετά την διαδικασία, όμως μετά επέστρεψαν στα δύσκολα. Στη δοκιμασία αποχώρησης κλήθηκαν να επιδείξουν ψυχραιμία αλλά και φαντασία στις πόζες τους, καθώς έπρεπε να ανέβουν στον πύργο του shock tower του Αllou Fun Park και αμέσως μετά την πτώση, να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου, Γιώργου Μαλεκάκη.

Η διαδικασία για τη χθεσινή δοκιμασία του GNTM 3 δεν ήταν καθόλου εύκολη, με ορισμένους να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δοκιμασίας. Αφού πρώτα ο Αιμιλιάνο, ως κερδισμένος της προηγούμενης δοκιμασίας του GNTM 3, έδωσε μειονέκτημα σε τρεις διαγωνιζόμενους στη φωτογράφηση (Κωνσταντίνος, Παρασκευή και Λία), από την δοκιμασία αποχώρησης, υποψήφιες βρέθηκαν η Λία και η Ειρήνη. Μία δυάδα που δεν άρεσε καθόλου στην Βίκυ Καγιά καθώς όπως είπε είχε τα δύο κορίτσια για πιο ψηλά. Τελικά η Ειρήνη ήταν αυτή που αποχώρησε, με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να δείχνουν ξαφνιασμένοι με την τελική απόφαση. Μια εξίσου απρόσμενη αποχώρηση από το GNTM 3 με εκείνη της Ιριδας, τη Δευτέρα.

Η ατάκα της Ρασέλ που ξάφνιασε τους κριτές

Μια δοκιμασία γεμάτη αδρεναλίνη είχαν οι παίκτες και οι παίκτριες του GNTM 3 στο επεισόδιο της Τρίτης (20/10). Τα μοντέλα επισκέφθηκαν το Allou Fun Park και κλήθηκαν να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Στο set υπήρξαν μερικές εντάσεις ανάμεσα στα μοντέλα, ενώ η Ρασέλ σε μια προσπάθεια να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για το concept και την αγάπη της για τη Ζενεβιέβ, “πέταξε” μια ατάκα που την άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια είπε στην κριτή: “Ήταν τέλειο! Ήμουν σίγουρη ότι η Ζενεβιέβ θα έβαζε τέτοιο concept στο GNTM, εγώ είμαι δικό της παιδί καταβάθος. Είναι το πρώτο επεισόδιο που δεν κοιμήθηκα. Ξύπνησα για τα καλά! Σ’ αγαπάω. Εγώ έχω βγει απ’ το αιδοίο της, να ξέρετε”. Τόσο η Ζενεβιέβ, όσο και ο Καράβας και ο Σκουλός που κάθονταν στο πλάι της, αλλά και οι συμπαίκτες της Ρασέλ, την κοιτούσαν αποσβολωμένοι, ενώ η κριτής απάντησε: “Τι παίχτηκε; Τι να πούμε τώρα; Εδώ πάμε για τεστ πατρότητας”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις