Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 27 20/10: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 27 20/10: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 27 20/10: Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις και οι συνεχείς ανατροπές στην επιτυχημένη σειρά "Άγριες Μέλισσες", που καθηλώνει καθημερινά τους τηλεθεατές στον ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 27 20/10: Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν….

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 27 20/10: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη

Η Δρόσω γνωρίζει στο καμπαρέ τον Φίλιππο, γόνο ισχυρής οικονομικά οικογένειας, που γοητεύεται από την ομορφιά της. Ο Κωνσταντής συστήνει στην οικογένειά του τη Δόμνα και τον πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους. Ο Άγγελος ομολογεί στον Νέστορα πως είναι ερωτευμένος με τη Σοφούλα, ενώ εκείνη ομολογεί στον Λάμπρο τα κρυφά της αισθήματα γι’ αυτόν. Η Ελένη συγκρούεται με τον Βόσκαρη με στόχο να προστατεύσει μία νεαρή συγκρατούμενή της από τις άρρωστες ορέξεις του. Την ίδια στιγμή, ο Δούκας μαθαίνει πως η υπόθεσή του δε θα δικαστεί κι έτσι μπορεί να επιστρέψει στο χωριό για να πάρει την εκδίκησή του.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 27 20/10: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη

Άγριες Μέλισσες: Στα ύψη η τηλεθέαση

Το βράδυ της Δευτέρας (19/10) τα προγράμματα έδωσαν “σκληρή” μάχη, με τις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 να παίρνουν την πρωτιά σημειώνοντας 29% στο δυναμικό κοινό και 31% στο γενικό σύνολο. Το GNTM 3 ήρθε δεύτερο, καταγράφοντας σχετικά καλά νούμερα, αφού το ριάλιτι μοντέλων του Star άγγιξε το 24,8% στο δυναμικό κοινό και 17,5% στο γενικό σύνολο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις