Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

17

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Περίπτερα κορονοϊός: ”Τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα τους με τελάρα μπύρες”
ΕΛΛΑΔΑ

Περίπτερα κορονοϊός: ”Τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα τους με τελάρα μπύρες”

Περίπτερα κορονοϊός: Ενάντια στο μέτρο που κλείνει στις 12 τα μεσάνυχτα τα περίπτερα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Ελλάδος, Θεόδωρος Μαλλιός

Περίπτερα κορονοϊός: Στο μέτρο ενάντια στη διασπορά του κορονοϊού που έχει λάβει η κυβέρνηση, σύμφωνα με το οποίο τα περίπτερα υποχρεούνται να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα, αλλά και στους νέους και το πώς προμηθεύονται αλκοόλ όταν οι επιχειρήσεις είναι κλειστές, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Ελλάδος, Θεόδωρος Μαλλιός.

«Τα παιδιά έχουν κάνει τα κουμάντα τους και τα βλέπεις με τελάρα μπύρες και σκληρά ποτά για να “φτιάχνονται” νωρίτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαλλιός μιλώντας στο OPEN TV και σημείωσε ότι «το κακό ξεκινά από τις 8-9, όταν βγαίνει η παρέα».

Τι είπε για τους νέους

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά «έρχονται έτοιμα, φτιαγμένα, με τελάρα μπύρες με το ουίσκι τους. Τα παιδιά πρέπει να σταματήσουν να πίνουν αλκοόλ». Αναφερόμενος στο μέτρο σύμφωνα με το οποίο τα περίπτερα υποχρεούνται να κλείνουν τα μεσάνυχτα, σχολίασε ότι «ασφαλώς έχει επηρεάσει και αυτό, αλλά μπροστά στα χειρότερα που μας είχαν κλείσει, κατάλαβαν το λάθος τους οι κυβερνώντες και έκαναν ένα βήμα πίσω».

Ο κ. Χαρδαλιάς είχε ανακοινώσει, κατά  την τακτική ενημέρωση για τον κορονοϊό στο υπουργείο Υγείας,την αναστολή νυχτερινής λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης (περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες με εξαίρεση τα φαρμακεία και πρατήρια καυσίμων) , από τα μεσάνυχτα έως και τις 05:00. Το μέτρο αυτό αποφασίστηκε σε μια προσπάθεια να περιοριστούν φαινόμενα συνωστισμού σε πλατείες. Να σημειωθεί ότι επιτρέπεται το delivery και το take away, αλλά όχι η πώληση αλκοόλ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις