Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σία τραγουδίστρια- υιοθεσία: Γνώρισε τον γιο της στην… τηλεόραση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σία τραγουδίστρια- υιοθεσία: Γνώρισε τον γιο της στην… τηλεόραση

Σία τραγουδίστρια- υιοθεσία: Η 44χρονη μουσικός φιλοξενείται στο εξώφυλλο Οκτωβρίου της Vogue Australia, και μίλησε στο περιοδικό για την απόφασή της να υιοθετήσει δύο 18χρονα αγόρια πέρυσι, λέγοντας ότι η ιδέα της ήρθε βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση

Σία τραγουδίστρια- υιοθεσία: Η Σία εκτός από σπουδαία τραγουδίστρια είναι και μητέρα, δύο 19 χρονών αγοριών. Το 2019 αποφάσισε να υιοθετήσει τα αγόρια της, που πριν ζούσαν σε ανάδοχες οικογένειες. Η 44χρονη μουσικός φιλοξενείται στο εξώφυλλο Οκτωβρίου της Vogue Australia, και μίλησε στο περιοδικό για την απόφασή της να υιοθετήσει δύο 18χρονα αγόρια πέρυσι, λέγοντας ότι η ιδέα της ήρθε βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση. «Έχω εμμονή με την τηλεόραση και τα ντοκιμαντέρ και σε ένα από αυτά είδα τον γιο μου», είπε.

https://www.instagram.com/p/CGIw5xCFw8m/

«Θα τον βρω και θα γίνω μαμά του»

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι ένιωσε μια άμεση σύνδεση με το έφηβο αγόρι όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε οικογένεια. «Ένιωσα σαν: “Τι; Δεν έχει κανέναν. Ω Θεέ μου. Θα τον βρω και θα γίνω η μαμά του”. Κι έτσι έκανα», είπε.  Στη συνέχεια είπε ότι έψαξε και βρήκε το αγόρι, το οποίο και υιοθέτησε μαζί με τον φίλο του. «Όταν υιοθέτησα τους γιους μου κατάλαβα ότι δεν έχω ανάγκη για σχέση, αποφάσισα να παραμείνω single», δήλωσε η ίδια.

Η Σία μίλησε για πρώτη φορά για την υιοθεσία των δύο γιών της τον περασμένο Μάιο, λέγοντας ότι έγινε όταν τα δύο αγόρια έφυγαν από την ανάδοχη οικογένειά τους λόγω της ηλικίας τους.

Σία τραγουδίστρια- υιοθεσία
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις