Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπέλα Χαντίντ γενέθλια: Έκλεισε τα 24 και πήγε ταξίδι με τις φίλες της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπέλα Χαντίντ γενέθλια: Έκλεισε τα 24 και πήγε ταξίδι με τις φίλες της

Μπέλα Χαντίντ γενέθλια: Το μοντέλο έκλεισε τα 24 και πήγε ταξίδι με τους φίλους του - Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Μπέλα Χαντίντ γενέθλια: Η Μπέλα Χαντίντ συνεχίζει τις διακοπές της σε τροπικά μέρη, όπου έχει αποδράσει με φίλους για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Το πρόγραμμα της παρέας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, βουτιές σε πολυτελείς πισίνες και παραλίες, βόλτες με το μηχανάκι και φυσικά ξενύχτια με χορό και αλκοόλ.

«Φέτος ήθελα να χαρίσω στους πανέμορφους φίλους μου μια μοναδική περιπέτεια» είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram το 24χρονο μοντέλο και φαίνεται να το κατάφερε. Η Μπέλα «βομβαρδίζει» τα social media με φωτογραφίες και φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένη. Φυσικά ξεχωρίζουν οι αναρτήσεις της με μαγιό, καθώς το μοντέλο βρίσκεται στην καλύτερή του φάση.

https://www.instagram.com/p/CGNj55Fg3iY/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα 24α γενέθλιά της γιόρτασε το top model Μπέλα Χαντίντ, και χάρισε στους φαν της μια σειρά από σέξι πόζες της με μπικίνι, παρέα με μια φίλη της. Η μικρότερη αδελφή του διάσημου μοντέλου Τζίτζι Χαντίντ που πρόσφατα έγινε θεία (η αδελφή της και ο σύντροφός της και διάσημος τραγουδιστής Ζέιν Μαλίκ έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν λίγες μέρες) ταξίδεψε παρέα με λίγους καλούς φίλους με ιδιωτικό τζετ σε κάποιο εξωτικό θέρετρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Εκεί πόζαρε παρέα με τη καλή φίλη της και designer Ντεβόν Κάρλσον, με την ίδια να φορά ένα σέξι vintage μπικίνι.

https://www.instagram.com/p/CGMSZS-Aw_F/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις