Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 22: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 13/10
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 22: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 13/10

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 22: Ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη πως σχεδιάζει να φύγει μετανάστης στην Αμερική

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 22: Η Βιολέτα επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στην κλινική και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάσταση του. Η Ελένη υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τις ενοχές της για τα τελευταία τραγικά γεγονότα.. Ο Νικηφόρος ζητάει από τον Λάμπρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχει κι αυτός στο συνεταιρισμό, μ’ όλη την περιουσία των Σεβαστών. Στην Αθήνα, η Δρόσω, γνωρίζει τον Τάκη, έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά.

Ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη πως σχεδιάζει να φύγει μετανάστης στην Αμερική. Η Βιολέτα επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στην κλινική και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάσταση του… Κι ενώ οι δύο σύμμαχοι του Δούκα στήνουν την πρώτη παγίδα στον Νικηφόρο, ο Δούκας στήνει τη δική του παγίδα στη Μυρσίνη.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 22: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 13/10

Άγριες Μέλισσες spoiler: Άλλος ένας θάνατος

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» επιφυλάσσουν νέες συγκινήσεις για τους τηλεθεατές. H Ελένη Σταμίρη περνάει βασανιστήρια από τον δεσμοφύλακα Μάνο Βόσκαρη τον μυστηριώδη διευθυντή των φυλακών – ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Η Ελένη συνειδητοποιεί ότι από εδώ και πέρα η ζωή της θα είναι μια κόλαση στα χέρια του, ενώ εκείνος συνδέεται με το παρελθόν της με έναν τρόπο που ακόμα δεν μπορεί να φανταστεί. Τα χρόνια περνάνε και οι τηλεθεατές μεταφέρονται στο 1965, όπου εξελίξεις θα υπάρξουν στη ζωή της Δρόσως

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» θα έχουμε άλλον έναν θάνατο στις «Άγριες Μέλισσες» και αυτός θα είναι της συγκρατούμενης της Ελένης, της Φωτεινής (Αλεξάνδρα Παντελάκη), η οποία θα σκοτωθεί κατά την απόπειρα απόδρασης. Στο δρόμο θα γίνει ένα τροχαίο, όπου η Ελένη για καλή της τύχη θα σώσει μια κόρη Υπουργού και θα μειωθεί έτσι η ποινή της από ισόβια σε πέντε χρόνια.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας θα στριμωχτεί

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος που υποδύεται τον εισαγγελέα στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει στο «Ευτυχείτε» τι θα συμβεί στο Διαφάνι. «Είχα ένστικτο ότι θα πάει καλά. Ο Δούκας θα στριμωχτεί. θα βρει χίλιους τρόπους να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά δεν σκοπεύει να αφήσει εύκολα το κρυσφύγετό του. Σε μια ιστορία θα πρέπει να υπάρχουν ανατροπές».

Άγριες Μέλισσες: Η Ναταλία Τσαλίκη είναι η «Μαντάμ Κούλα»

Στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας ανέφερε ότι η Δρόσω θα βρεθεί πλέον στην Αθήνα και θα εργαστεί ως «Ρόζα, το λουλούδι της Τρούμπας». Εκεί θα γνωρίσει τη «Μαντάμ Κούλα», την Ναταλία Τσαλίκη, μια ιδιαίτερη φιγούρα και φυσιογνωμία. Παλιά αρτίστα της Τρούμπας που είναι υπεύθυνη του καμπαρέ «Χαβάη». Η Μαντάμ Κούλα θα πάρει υπό την προστασία της τη Δρόσω και θα της γνωρίσει γόνο πλούσιας οικογένειας τον Φίλιππο. Ο Τάκης (Αργύρης Πανταζάρας) θα της πει ότι θα τη φέρει σε επαφή με μια δισκογραφική και θα της στήσει παγίδα για να της χαλάσει την τύχη με τον Φίλιππο. Η Δανάη Μιχαλάκη (Δρόσω) θα τραγουδήσει πρωτότυπα κομμάτια στη σειρά.

Άγριες Μέλισσες: Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις