Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δίωξη Ναρκωτικών – ηρωίνη: Περισσότερα από 100 κιλά σε διαμέρισμα στην Αθήνα
ΕΛΛΑΔΑ

Δίωξη Ναρκωτικών – ηρωίνη: Περισσότερα από 100 κιλά σε διαμέρισμα στην Αθήνα

Δίωξη Ναρκωτικών - ηρωίνη: Η κατάσχεση των ναρκωτικών, που προορίζονταν για διακίνηση στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, έγινε στο πλαίσιο έρευνας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών

Δίωξη Ναρκωτικών – ηρωίνη: Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, βάρους 102 κιλών και 685 γραμμαρίων, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε διαμέρισμα στην Αθήνα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται κοντά στον σταθμό Λαρίσης, είχε ενοικιαστεί με βραχυπρόθεσμη μίσθωση από τις 24 Σεπτεμβρίου. Η κατάσχεση των ναρκωτικών, που προορίζονταν για διακίνηση στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, έγινε στο πλαίσιο έρευνας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Έπειτα από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, το διαμέρισμα εντοπίστηκε και τέθηκε υπό επιτήρηση. Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στο διαμέρισμα 208 συσκευασίες ηρωίνης μέσα σε τέσσερις σάκους. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για διακίνηση παράτυπων μεταναστών

Από εκεί και πέρα μία ακόμη περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών αποκάλυψαν οι συνεχιζόμενοι αστυνομικοί έλεγχοι περιφερειακά της Θεσσαλονίκης. Αυτή τη φορά στην περιοχή του Σοχού, όπου εντοπίστηκε όχημα τύπου βαν, το οποίο μετέφερε δέκα παράτυπους μετανάστες και πρόσφυγες, με προορισμό, πιθανότατα τη Θεσσαλονίκη.

Ο 27χρονος Σομαλός οδηγός, αγνοώντας το σήμα των αστυνομικών να ελέγξουν το βαν, ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε. Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ ο οδηγός και ο 25χρονος Σύρος συνεργός του συνελήφθησαν και οδηγούνται με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύλληψη 67χρονου φυγόποινου

Παράλληλα, το τελευταίο 24ωρο συνελήφθη φυγόποινος, ο οποίος είχε καταδικασθεί τελεσίδικα από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης σε 7ετή κάθειρξη για πλαστογραφία και απάτη. Πρόκειται για 67χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Καλαμαριά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι πράξεις για τις οποίες τιμωρήθηκε τελέστηκαν το 2006 και είναι σε βαθμό κακουργήματος με το όριο της σκοπούμενης ή προξενηθείσας ζημιάς, κατά τη δικαστική απόφαση, να υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις