Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία Κηφισίας: Ανάβουν τα… αλάρμ, σπάνε τα τζάμια και μπουκάρουν
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία Κηφισίας: Ανάβουν τα… αλάρμ, σπάνε τα τζάμια και μπουκάρουν

Ληστεία Κηφισίας: Οι τρεις δράστες φορούν μαύρες φόρμες και κουκούλες και αφού γεμίζουν τα σακ βουαγιάζ τους με τα κλοπιμαία, εξαφανίζονται με άνεση

Ληστεία Κηφισίας: Θρασύτατοι ληστές όχι μόνο εισβάλλουν σε πολύ γνωστό κατάστημα της Αθήνας σπάζοντας τη τζαμαρία αλλά αδιαφορούν και για το γεγονός ότι το κατάστημα αυτό βρίσκεται στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πρωτεύουσας -την οδό Κηφισίας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που φέρνει στο φως το CNN Greece, οι δράστες φτάνουν έξω από της επιχείρηση με ένα αυτοκίνητο και το σταθμεύουν ακριβώς απ´ έξω. Και ενώ γνωρίζουν ότι υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν κάθε τους κίνηση, εκείνοι κατεβαίνουν και με πέτρες και πιθανώς ένα σφυρί, σπάνε την τζαμαρία και εισβάλλουν στο κατάστημα.

Το θράσος τους μάλιστα είναι τέτοιο που έχουν ανάψει ακόμα και τα alarm του αυτοκινήτου! Οι τρεις δράστες φορούν μαύρες φόρμες και κουκούλες και αφού γεμίζουν τα σακ βουαγιάζ τους με τα κλοπιμαία, εξαφανίζονται με άνεση. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις Αρχές, που τώρα προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα των κακοποιών.

Δείτε ακόμη
Διαρρήκτες άνοιξαν το σπίτι της Χριστίνας Σούζη: «Τα έχασα, ούρλιαζα, φώναζα»
Καρέ καρέ η ληστεία στην Ανάβυσσο -Κράτησαν ομήρους, μπήκαν σε δύο μονοκατοικίες
Πύρρος Δήμας: Το “αλβανικής καταγωγής” της Ακρίτα και η απάντηση
Σοκ στο Λουτράκι: Ο δράστης βρήκε γυμνά τα θύματά του, μαχαίρωνε με μανία στο κεφάλι τη 43χρονη
Ποιος είναι ο “σκληροπυρηνικός” Κωνσταντίνος Πλεύρης, δικηγόρος του Λαγού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις