Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κρίστεν Στιούαρτ νέα ταινία: «Έρευνα» για την πριγκίπισσα Νταϊάνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρίστεν Στιούαρτ νέα ταινία: «Έρευνα» για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Κρίστεν Στιούαρτ νέα ταινία: «Όσον αφορά στην έρευνα, έχω διαβάσει 2,5 βιογραφίες και θα τελειώσω όλο το υλικό προτού πάω πραγματικά να κάνω την ταινία» είπε η διάσημη ηθοποιός

Κρίστεν Στιούαρτ νέα ταινία: Η Κρίστεν Στιούαρτ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Spencer» και αποκάλυψε τα συναισθήματά της για την ευθύνη που αισθάνεται στην απεικόνιση του αείμνηστου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Σε συνέντευξή της στο InStyle, η Κρίστεν Στιούαρτ μοιράστηκε μερικές από τις ανησυχίες της για τον ρόλο και είπε ότι προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η προφορά της θα είναι σωστή. «Δεν ξεκινάμε τα γυρίσματα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Η προφορά μου προκαλεί φόβο, γιατί οι άνθρωποι ξέρουν αυτή τη φωνή και είναι τόσο διακριτική και ιδιαίτερη» εξήγησε. «Εργάζομαι γι αυτό τώρα και έχω ήδη δάσκαλο διαλέκτου» πρόσθεσε. Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει επίσης κάνει μια μεγάλη έρευνα για την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον ρόλο. «Όσον αφορά στην έρευνα, έχω διαβάσει 2,5 βιογραφίες και θα τελειώσω όλο το υλικό προτού πάω πραγματικά να κάνω την ταινία» είπε.

View this post on Instagram

Fav pic ✨✨✨ #kristenstewart @instylemagazine

A post shared by Kristen StewART (@hikristenstewart) on

«Δεν ήθελα να ζήσω δημόσια τη ζωή μου»

Ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις αλλά και για τον «βιασμό» που ένιωσε όταν τη ρώτησαν για πρώτη φορά αν είναι ομοφυλόφιλη μίλησε η Κρίστεν Στιούαρτ. Η διάσημη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την τριλογία «Twillight» μιλώντας στο αμερικανικό «In Style» είπε χαρακτηριστικά: «Την πρώτη φορά που βγήκα ραντεβού με κορίτσι, με ρώτησαν αν είμαι λεσβία και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα “Θεέ μου, είμαι 21 ετών!”».

Ακόμη, παραδέχτηκε πως μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους σε παλαιότερες σχέσεις της και γι’ αυτό επιθυμούσε να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όχι από ντροπή αλλά εκ πεποιθήσεως!

«Ίσως να πληγώθηκαν οι άνθρωποι με τους οποίους είχα σχέση. Όχι επειδή ντρεπόμουν να είμαι ανοιχτά gay, αλλά επειδή δεν ήθελα να ζήσω δημόσια τη ζωή μου. Έμοιαζε με ληστεία όλο αυτό», κατέληξε η διάσημη ηθοποιός.

View this post on Instagram

#kristenstewart @instylemagazine

A post shared by Kristen StewART (@hikristenstewart) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις