Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 25χρονος κορονοϊός – Κικίλιας: Υπουργός και Πέτρος μίλησαν με βιντεοκλήση
ΕΛΛΑΔΑ

25χρονος κορονοϊός – Κικίλιας: Υπουργός και Πέτρος μίλησαν με βιντεοκλήση

25χρονος κορονοϊός - Κικίλιας: Ήθελα να με ακούσουν τα νέα παιδιά για να προστατευθούν, είπε με νόημα ο 25χρονος μετά την περιπέτειά του.

25χρονος κορονοϊός – Κικίλιας: Με τον 25χρονο Πέτρο που πήρε εξιτήριο από το Ασκληπιείο Βούλας συνομίλησε σήμερα με βιντεοκλήση ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. «Έχεις συγκινήσει πολύ κόσμο, πέρα από του γονείς σου βέβαια», είπε στην αρχή της κουβέντας τους ο Βασίλης Κικίλιας προσθέτοντας πως η εισαγωγή στη ΜΕΘ είναι συχνή κυρίως σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας με υποκείμενα νοσήματα ευπαθείς ομάδες αλλά κανένας δεν είναι άτρωτος.

«Εγώ να δείτε πως χαίρομαι που επιτέλους τελειώνει όλο αυτό και μπαίνω στην καθημερινότητα σιγά σιγά», είπε ο 25χρονος Πέτρος και πρόσθεσε: «Ήθελα να ακούσουν τα παιδιά, να προστατευτούν λίγο. Μετά την εμπειρία που είχα πραγματικά θα ήθελα να το μεταφέρω να καταλάβουν οι νέοι ότι πρέπει να προσέχουν γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί». «Άμα δεν μπεις να το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις τι περνούν οι άνθρωποι εδώ και τον αγώνα που δίνουν», είπε κλείνοντας ο 25χρονος ευχαριστώντας γιατρούς και νοσηλευτές που στάθηκαν στο πλευρό του όλες τις ημέρες της νοσηλείας του.

Δείτε ακόμη
Συγκλονίζει ο 25χρονος που έδωσε μάχη στη ΜΕΘ – “Δεν μπορώ να πάω ως το μπάνιο”
ΕΟΔΥ: Μια ανάσα από το ψυχολογικό όριο των 100 οι διασωληνωμένοι
Νέος συναγερμός – Κρούσματα στην εταιρεία μπαχαρικών «Ήλιος»
Ρεκόρ κρουσμάτων στη Σλοβακία – Γιατί η κυβέρνηση κάλεσε στρατιώτες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις