Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούλα Αρμουτίδου – Μάγδα Φύσσα: «Μάνα κράτα γερά»
ΕΛΛΑΔΑ

Κούλα Αρμουτίδου – Μάγδα Φύσσα: «Μάνα κράτα γερά»

Κούλα Αρμουτίδου - Μάγδα Φύσσα: «Είμαστε δύο μάνες που δολοφόνησαν τα παιδιά μας» λέει η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη - «Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη Μάγδα Φύσσα»

Κούλα Αρμουτίδου – Μάγδα Φύσσα: Το δικό της μήνυμα προς τη Μάγδα Φύσσα θέλησε να στείλει η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου. «Ήρθε στην δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες, ομοιοπαθείς. Που χάσαμε τα παιδιά μας. Που δολοφόνησαν τα παιδιά μας. Χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Σίγουρα η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση, για τη μανούλα, την Μάγδα Φύσσα», είπε συγκινημένη στο STAR.

Η κυρία Αρμουτίδου αναφέρθηκε και στον Γολγοθά που βιώνει η ίδια και η οικογένειά της. «Τα παιδιά μας θα ζουν πια μέσα από τα χιλιάδες μάτια και τις ψυχές των νέων συνανθρώπων μας που μας συμπαραστέκονται. Σε κάθε φατσούλα βλέπω την Ελένη μου, τον Παύλο Φύσσα και τον Γιακουμάκη. Μας πήραν τις ζωές και μας καταδίκασαν να ζούμε σε έναν Γολγοθά. Καμία ποινή δεν μπορεί να δικαιώσει αυτό που κάθε στιγμή βιώνουμε μέσα στα σπίτια μας», ανέφερε. «Μόνο ένα έχω να πω, Μάνα κράτα γερά!», τόνισε, προσθέτοντας ότι θα πρέπει «να ευαισθητοποιηθεί η ελληνική κοινωνία. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Όμως αυτό που βροντοφωνάζω κάθε φορά, είναι πως θέλω να συστρατευτούν όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες μαζί μου, γιατί εγώ είμαι μια μονάδα. Όλοι μαζί, χιλιάδες κόσμου να βγούμε να διεκδικήσουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις