Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Βικτόρια Μπέκαμ – Μέγκαν Μαρκλ: «Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βικτόρια Μπέκαμ – Μέγκαν Μαρκλ: «Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό»

Βικτόρια Μπέκαμ - Μέγκαν Μαρκλ:  Η Βικτόρια Μπέκαμ υποστηρίζει τη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ για την συμφωνία με το NETFLIX

Βικτόρια Μπέκαμ – Μέγκαν Μαρκλ: Και ενώ οι τελευταίες φήμες που καλπάζουν, ισχυρίζονται ότι η 38χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και ο 36χρονος σύζυγός της Χάρι συμφώνησαν έναντι υπέρογκου ποσού με το Netflix να πρωταγωνιστήσουν στο δικό τους reality show. Η Βικτόρια Μπέκαμ υποστηρίζει τη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ για μια απόφαση που θα μπορούσε τελικά να τερματίσει τις έντονες αντιδράσεις εναντίον της. Σύμφωνα με πληροφορίες από ξένα Μέσα: «Συμβούλευσε τη Μέγκαν να κλείσει τα στόματα σε όσους την κριτικάρουν, με το να αποδείξει την αυθεντικότητά της. Να παρουσιάσει εκείνη την πλευρά του εαυτού της που μόνο τα αγαπημένα της πρόσωπα μπορούν να δουν και να την ανακαλύψουν».

Οι τελευταίες έντονες αντιδράσεις εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι προέκυψαν μετά τις φήμες ότι θα γυρίσουν ένα reality show με το Netflix, με την υπογραφή της συμφωνίας να αγγίζει τα 112 εκατ.λίρες.

Η Βικτόρια Μπέκαμ στηρίζει την Μέγκαν Μαρκλ

Πάντως η Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται να ενθαρρύνει τη φίλη της να εξετάσει σοβαρά την ιδέα να μοιράζονται περισσότερο την ιδιωτική τους ζωή. Άλλωστε και η ίδια η 46χρονη πρώην Spice Girl έχει συστηματικά χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τις τηλεοπτικές κάμερες μαζί με τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ για να προωθήσουν τη δημόσια εικόνα τους και τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις