Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 6/10
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 6/10

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα 6 Οκτωβρίου.

Ζώδια σήμερα: ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αυτό που τώρα αναμένετε από το πρόσωπο που αγαπάτε είναι να γίνει κάτι που να σας ενώσει σαν ζευγάρι, χωρίς να υπάρχουν άλλα εμπόδια.

Ζώδια σήμερα: ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Αφήστε το παρελθόν και δείτε τι καλό υπάρχει στο παρόν σας. Σίγουρα είστε από τους ευνοημένους της εποχής που θα καταφέρετε να λύσετε και κάποια κοινωνικά σας προβλήματα.

Ζώδια σήμερα: ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Είστε από τα πιο εύστροφα ζώδια του ζωδιακού και αυτό τώρα θέλετε να το κάνετε πράξη. Το συντροφικό σας έτερο είναι δίπλα σας σε όλα αυτά που θα του ζητήσετε.

Ζώδια σήμερα: ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Το τελευταίο που περνάει τώρα από το μυαλό σας είναι να αναμοχλεύσετε το παρελθόν. Δεν χρειάζεται και το μόνο σίγουρο είναι ότι κάπως έτσι θα ξεπεράσετε και τις εμμονές.

Ζώδια σήμερα: ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Αυτός που σας αγαπάει, με τον δικό του τρόπο, θα σας πλησιάσει και σίγουρα θα σας βάλει σε μια νέα σκέψη για το πώς μπορείτε εσείς οι δύο να γίνετε ζευγάρι. Σκεφτείτε το.

Ζώδια σήμερα: ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μην κοιτάτε ποτέ τι κάνουν οι άλλοι. Υπάρχουν σίγουρα πολλά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε. Ολος ο υπόλοιπος Οκτώβριος θα φέρει σε εσάς καταλυτικές αλλαγές.

Ζώδια σήμερα: ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Όλος σας ο χρόνος έχει περιοριστεί γύρω από τη σχέση σας και αυτό μάλλον τώρα έχει φέρει και τη ρουτίνα. Βρείτε πρωτότυπες ιδέες για να ανανεωθείτε και αυτό να είναι πια μόνιμο.

Ζώδια σήμερα:  ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μπορείτε να κινηθείτε και πιο γρήγορα για να μπορέσετε να κλείσετε επιτυχώς όλες τις παλιές σας εκκρεμότητες και να μην φέρετε σε δύσκολη θέση τον παρόντα αγαπημένο σας.

Ζώδια σήμερα: ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Με τα αστρολογικά να σας δίνουν την καλύτερη πιθανή εβδομάδα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ερωτικές υποθέσεις που έχουν μείνει σε ακινησία. Κάποιοι φίλοι σας θα σας επισκεφθούν.

Ζώδια σήμερα: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Η δική σας η διαίσθηση είναι απλά μοναδική. Τώρα κάτι σας λέει, και ειδικά για το ταίρι σας, που μπορεί να είναι απόμακρο, αλλά η αγάπη του είναι κοντά σας.

Ζώδια σήμερα: ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Υπάρχει έντονη πίεση χρονική για να δώσετε κάποιες πρώτες απαντήσεις, αλλά και να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας σε κάποιον που ζητά να σας κάνει ταίρι του.

Ζώδια σήμερα: ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν έχετε πεισθεί ακόμη για τα ερωτικά συναισθήματα που σας λέει ότι έχει κάποιος για εσάς. Μπορεί να γνωρίζεστε καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εύκολα μπορείτε να τον εμπιστευτείτε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις