Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μελάνια Τραμπ – Στόρμι Ντάνιελς: Το ηχητικό για την πορνοστάρ που προκαλεί “σάλο”
ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ – Στόρμι Ντάνιελς: Το ηχητικό για την πορνοστάρ που προκαλεί “σάλο”

Μελάνια Τραμπ - Στόρμι Ντάνιελς: Στο ηχητικό αυτό ντοκουμέντο η Μελάνια ακούγεται να λέει στη Βόλκοφ ότι η Ντάνιελς πόζαρε στο φακό της Annie Leibovitz.

Μελάνια Τραμπ – Στόρμι Ντάνιελς: Σάλο προκαλούν τα ηχογραφημένα αποσπάσματα συνομιλίας της Μελάνια Τραμπ με μια πρώην φίλη της, όπου η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ακούγεται να αποκαλεί «πόρνη της βιομηχανίας του πορνό» την πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, η οποία είχε ισχυριστεί ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ το 2006. Η πρώην συνεργάτιδα της Μελάνια, Στέφανι Γουίνστον Βόλκοφ, που «ξεμπρόστιασε» την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σε βιβλίο της, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, έδωσε αυτή τη φορά στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα συζήτησής της με την Μελάνια στο podcast Mea Culpa που παρουσιάζει ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν.

Στο ηχητικό αυτό ντοκουμέντο η Μελάνια ακούγεται να λέει στη Βόλκοφ ότι η Ντάνιελς πόζαρε στο φακό της Annie Leibovitz σε μια φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Vogue. «Αν το ψάξεις στο Google, ψάξτο και θα δεις ότι η Annie Leibovitz φωτογράφισε την πόρνη της βιομηχανίας του πορνό, θα είναι σ’ ένα από τα τεύχη του Σεπτεμβρίου ή του Οκτωβρίου», λέει η Μελάνια.

Η Βόλκοφ, που είχε εργαστεί αμισθί ως ανώτερη σύμβουλος της Μελάνια μέχρι την αποπομπή της τον Φεβρουάριο του 2018, ρώτησε την Πρώτη Κυρία να διευκρινίσει ποια εννοούσε όταν έλεγε «πόρνη της βιομηχανίας του πορνό». «Τη Στόρμι», απαντά η Μελάνια. «Δεν το διάβασες; Χθες βγήκε. Για το Vogue. Η Ντάνιελς θα είναι στο Vogue. Τη φωτογράφισε η Annie Leibowitz», πρόσθεσε η Μελάνια, που αναρρώνει αυτή την περίοδο από τη μάχη με τον κορονοϊό.

Μελάνια: «Ο Τραμπ είναι ο δημοφιλέστερος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος όλων των εποχών»

Σ’ ένα δεύτερο ηχητικό απόσπασμα της συνομιλίας η Μελάνια ακούγεται να λέει ότι ο άνδρας της είναι «ο δημοφιλέστερος Ρεπουμπλικανός Πρόεδρος όλων των εποχών». «Βγαίνει έξω και βλέπεις τόσο κόσμο. Έχει τεράστια βάση οπαδών. Ξέρεις, όταν ταξιδεύει. Φυσικά – είναι ο δημοφιλέστερος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος όλων των εποχών. Τα ΜΜΕ είναι αριστερά, δεν είναι εκεί, αλλά αν πας στις κεντρικές περιοχές της χώρας όλοι είναι… ακόμη κι όταν εγώ ταξιδεύω και πάω σε διάφορα μέρη, όλοι είναι θαυμάσιοι, έτσι δεν είναι;», συνέχισε η Μελάνια.

Η αντίδραση του Λευκού Οίκου

Η προσωπάρχης της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ εκτόξευσε πυρά κατά της Βόλκοφ για τη διαρροή των ηχητικών ντοκουμέντων. «Η μυστική ηχογράφηση της Πρώτης Κυρίας και η εθελούσια καταπάτηση της συμφωνίας μη αποκάλυψης για να δημοσιεύσει ένα αισχρό βιβλίο συνιστά μια σαφή προσπάθεια να αποκτήσει κύρος. Η συγκυρία είναι ύποπτη, όπως κι αυτή η ατέλειωτη προσπάθεια αυτοοικτιρμού και ναρκισσισμού», δήλωσε στο CNN. Η Βόλκοφ, που υποστήριξε στο βιβλίο της ότι ο Τραμπ ετοιμάζει την Ιβάνκα για να γίνει Πρόεδρος στο Λευκό Οίκο, είπε στον Κοέν ότι ηχογράφησε αυτές τις συνομιλίες με την πρώην φίλη της επειδή είχε η ίδια κατηγορηθεί για «εγκληματική δραστηριότητα» και ότι δεν σκόπευε να τις δώσει στη δημοσιότητα, αφού τις φύλαγε για την «ασφάλειά» της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις