Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ποια ζώδια αγαπούν αληθινά: Πέντε τύποι που το λένε και το εννοούν
PLUS

Ποια ζώδια αγαπούν αληθινά: Πέντε τύποι που το λένε και το εννοούν

Ποια ζώδια αγαπούν αληθινά: Οι άνθρωποι που θα πουν το «σ΄αγαπώ» θα το εννοούν πραγματικά, θα το υπερασπιστούν με κάθε τρόπο και με τις πράξεις τους και θα το ζήσουν ως και τα βαθιά τους γεράματα.

Ποια ζώδια αγαπούν αληθινά: «Σε αγαπώ» μία λέξη τόσο όμορφη και ουσιαστική, η οποία μπορεί να ειπωθεί πολλές φορές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα κρατήσει για πάντα! Ποιά ζώδια όμως το εννοούν, αρκετές στιγμές, τα συναισθήματα της στιγμής μπορεί να μας παρασύρουν να κάνουμε μεγάλες συναισθηματικές δηλώσεις που στην ουσία εκείνη τη στιγμή μπορεί να τις εννοούμε, λίγο αργότερα όμως μπορεί να τις μετανιώνουμε! Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις. Ποιες είναι αυτές;

Οι άνθρωποι που θα πουν το «σ΄αγαπώ» θα το εννοούν πραγματικά, θα το υπερασπιστούν με κάθε τρόπο και με τις πράξεις τους και θα το ζήσουν ως και τα βαθιά τους γεράματα. Ποια ζώδια λοιπόν αγαπούν πραγματικά, το λένε και το εννοούν και επιθυμούν να γεράσουν μαζί με το άτομο που αγαπούν;

Διάβασε σύμφωνα με το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει αν εννοεί το σε αγαπώ:

Κριός

Ο παρορμητικός Κριός είναι αυθόρμητος και ειλικρινής, ωστόσο τα λόγια του πολλές φορές στηρίζονται στον ενθουσιασμό! Δεν έχει σκοπό να πει ψέματα και να ξεγελάσει, όμως είναι ο άνθρωπος που δεν θα συγκρατήσει τα συναισθήματα της στιγμής, θα τα εκφράσει και ίσως με τρόπο βιαστικό και έντονο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να αποδειχθεί σε βάθος χρόνου ότι δεν εννοούσε το σ΄αγαπώ με τον τρόπο που εσύ μπορεί να πίστευες. Ο Κριός μπορεί να χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του και να χωρίζει στο πι και φι, η πραγματικότητα είναι πως όταν αγαπήσει πραγματικά, θα το υπερασπιστεί μέχρι τέλους και δεν θα χάσει επαφή!

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι μία περίπτωση ανθρώπου που δεν λέει εύκολα το σ΄αγαπώ ακόμα και αν το αισθάνεται. Όταν νιώσει ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και έχει αναπτύξει μία σχέση εμπιστοσύνης τότε θα το εκφράσει με λόγια και με πράξεις. Δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο να αμφισβητηθεί η αγάπη του, ίσα – ίσα που θα την εννοεί και θα θέλει να την διατηρήσει ως και τα βαθιά του γεράματα! Ακόμα και αν μία ερωτική ιστορία δεν του κάτσει ακριβώς όπως θα ήθελε και χωρίσει, ο Ταύρος θα κάνει πολύ καιρό να ξεπεράσει τα συναισθήματά του, γιατί το σ’ αγαπώ για αυτόν σημαίνει για πάντα.

Δίδυμος

Τίποτα δεν κρατά αιώνια, ακόμα και η αγάπη έχει αρχή, έχει και τέλος! Αυτή ακριβώς είναι η άποψη του Δίδυμου, ο οποίος τις περισσότερες φορές – ιδιαίτερα στα νεότερα χρόνια του – φοβάται τη συναισθηματική δέσμευση και πνίγεται στην ιδέα ή στα λόγια της αιώνιας αγάπης! Αποφεύγει να χρησιμοποιεί την φράση σ΄αγαπώ και όταν το κάνει, θα το εννοεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αγάπη συνεπάγεται με συνύπαρξη σχέσης αισθηματικής μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Καρκίνος

Η μεγαλύτερη επιθυμία ενός Καρκίνου είναι να αγαπήσει μία φορά στη ζωή του και αυτή να είναι ως τα βαθιά του γεράματα, μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή! Είναι ο άνθρωπος που έχει την άποψη ότι η αγάπη είναι μία και κρατά για πάντα! Τα γεγονότα στα αισθηματικά του, συνήθως τον απογοητεύουν και τον κάνουν να κατανοεί ότι για να βρεις την αληθινή αγάπη που θα κρατήσει για πάντα, θα πρέπει πρώτα να περάσει από 40 κύματα! Όταν όμως ένας Καρκίνος αγαπά, τότε το εννοεί πραγματικά και είναι ικανός μέχρι τα βαθιά του γεράματα να αισθάνεται μέσα του αυτή την αγάπη!

Λέων

Ένας Λέοντας πολλές φορές μπερδεύει μέσα του τον έρωτα και την αγάπη και έτσι παρασύρεται σε δηλώσεις που ναι μεν τις πιστεύει, αλλά έχουν άλλη βάση. Όταν το Λιοντάρι θα σου πει ότι σε αγαπάει, δεν έχει σκοπό να σου ρίξει στάχτη στα μάτια, θα κάνει τα πάντα για να σου αποδείξει τι αισθάνεται για σένα και θα λειτουργήσει γενναιόδωρα συναισθηματικά! Θα κάνει τα δωράκια του, θα θέλει διαρκώς να είναι στο πλάι σου. Όμως η αγάπη του Λέοντα δεν μπορεί να κρατήσει εύκολα ως τα βαθιά γεράματα αν δεν έχει εκπλήξεις, σασπένς, ευχάριστες αλλαγές και αυτή την σπιρτάδα του έρωτα που του είναι απαραίτητη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις