Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αττική κορονοϊός: 1 στα 2 κρούσματα στο κέντρο, οι “κόκκινες” περιοχές
ΕΛΛΑΔΑ

Αττική κορονοϊός: 1 στα 2 κρούσματα στο κέντρο, οι “κόκκινες” περιοχές

Αττική κορονοϊός: Κλιμάκια του ΕΟΔΥ σαρώνουν τις κόκκινες γειτονιές της Αθήνας πραγματοποιώντας γρήγορα δωρεάν τεστ διάγνωσης κορωνοϊού, την ώρα που 2 στα 3 κρούσματα εντοπίζονται στην Αττική!

Αττική κορονοϊός: Οι κάτοικοι των κόκκινων περιοχών αγωνιούν, την ώρα που κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν γρήγορα δωρεάν τεστ διάγνωσης κορωνοϊού. Κλιμάκια του ΕΟΔΥ σαρώνουν τις κόκκινες γειτονιές της Αθήνας πραγματοποιώντας γρήγορα δωρεάν τεστ διάγνωσης κορωνοϊού, την ώρα που 2 στα 3 κρούσματα εντοπίζονται στην Αττική!

Οι κάτοικοι των κόκκινων περιοχών αγωνιούν και περιμένουν υπομονετικά στις ουρές για ένα τεστ!  Όπως λένε ο συνωστισμός στις πλατείες είναι μία υγειονομική βόμβα.

SOS στις γειτονιές της Αθήνας

Οι γειτονιές του κέντρου της Αθήνας που εκπέμπουν sos είναι:

• Άγιος Παντελεήμονας
• Κυψέλη
• πλατεία Βικτωρίας
• πλατεία Ομονοίας
• Μεταξουργείο
• πλατεία Βάθη

Οι σαρωτικοί έλεγχοι του ΕΟΔΥ στις επιβαρυμένες περιοχές συνεχίζονται. Από τις 09:30 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, κλιμάκια του ΕΟΔΥ έκαναν γρήγορα τεστ στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα.

Όπως διευκρινίζουν οι άνθρωποι του ΕΟΔΥ τα τεστ αποτυπώνουν μόνο τη στιγμή. Ένα αρνητικό τεστ… δεν σημαίνει εφησυχασμός, αφού ο ιός παραμονεύει με τους ειδικούς να κάνουν έκκληση προς όλους να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις