Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ριάνα επίδειξη εσωρούχων: «Μάζεψε» τα πιο κακά κορίτσια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ριάνα επίδειξη εσωρούχων: «Μάζεψε» τα πιο κακά κορίτσια

Ριάνα επίδειξη εσωρούχων: Μπέλα Χαντίντ, Ιρίνα Σάικ, Κάρα Ντελεβίν και γνωστά πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος γδύθηκαν για χάρη της διάσημης τραγουδίστριας

Ριάνα επίδειξη εσωρούχων: Μοντέλα, ηθοποιοί και διασημότητες από διάφορους χώρους συγκεντρώθηκαν σε ένα στούντιο στο Λος Άντζελες και γδύθηκαν για να φορέσουν τις σέξι δημιουργίες της Ριάνα. Μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη όπως η Μπέλα Χαντίντ, η Ιρίνα Σάικ και η Κάρα Ντελεβίν όργωσαν την πασαρέλα προωθώντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τα εσώρουχα της φίρμας Savage x Fenty της διάσημης τραγουδίστριας.

«Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι αρκετά βαριά, και έχουν μια απίστευτα παγκόσμια διάσταση. Οπότε είναι φυσικό ο κόσμος να έχει ανάγκη να πάρει μια μικρή ανάσα, έστω και για μια στιγμή. Ο κόσμος θέλει να νιώθει ωραία και να είναι σέξι στο σπίτι», είχε πει Ριάνα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Οι δημιουργίες της Ριάνα

Σέξι εσώρουχα με διαφάνειες, δαντέλες, δίχτυα, κοψίματα, τσόκερ και διάφορα αξεσουάρ με την υπογραφή της Ριάνα η οποία εκτός από τη μουσική διαπρέπει και στο χώρο της μόδας. Ορισμένα σχέδια είναι πολύ προσωπικά, αφού υπάρχουν για παράδειγμα σουτιέν κεντημένα με λέξεις και σκιτσάκια που έχει κάνει η ίδια στο ημερολόγιό της.

To σόου υπερπαραγωγή της Ριάνα δεν είχε μόνο αδύνατα και γυμνασμένα μοντέλα. Η τραγουδίστρια είναι γνωστό πως στις επιδείξεις επιλέγει και plus size μοντέλα καθώς όπως έχει πει όλοι έχουν το δικαίωμα να αισθάνονται σέξι μέσα στα εσώρουχά τους.

https://www.instagram.com/p/CFzxTwbnsDV/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις