Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Καγιά GNTM: Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην ερώτηση για τα γυμνά
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά GNTM: Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην ερώτηση για τα γυμνά

Βίκυ Καγιά GNTM: Το θέμα με τη γυμνή φωτογράφιση στο GNTM 3 εξακολουθεί να απασχολεί τα social media, αλλά και τις τηλεοπτικές εκπομπές

Βίκυ Καγιά GNTM: Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε από τη γυμνή φωτογράφηση στο GNTM 3 το θέμα απασχολεί τόσο τα social media όσο και τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αντίδραση της Βίκυς Καγιά όταν την συνάντησε η κάμερα του Πρωινό την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της. «Καλό μήνα! Σας φιλώ! Δεν μπορώ να σας πω τίποτε άλλο! Δεν μπορώ να σας πω τίποτε άλλο!

Πρώτα θα μιλήσω στους Κου Κου και μετά σε οποιονδήποτε άλλον. Πρώτα στο κανάλι μου. Σας χαιρετώ», είπε ορθά κοφτά η Βίκυ Καγιά. Από την πλευρά της η παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Πρωινό», Φαίη Σκορδά σχολίασε μετά την προβολή του βίντεο:  «Είναι σαν να λέει ότι της απαγόρευσαν ουσιαστικά από το κανάλι, εγώ αυτό το συμπέρασμα βγάζω».

Οι αντιδράσεις

Να υπενθυμίσουμε πως μετά την προβολή του επεισοδίου στο οποίο έλαβε χώρα η γυμνή φωτογράφιση των μοντέλων, ο φωτογράφος  Σπύρος Πώρος κατέκρινε το concept δηλώνοντας ότι είναι ανήθικο να μπαίνουν οι υποψήφιοι σε τέτοιες διαδικασίες και ότι το γυμνό δεν είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς ενός μοντέλου. «Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο Βασίλειος Κωστέτσος «ξέσπασε» στα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία αναγράφονται τα εξής: «Για κάποιους… “κάποιους”…! Ναι το γυμνό είναι τέχνη όταν είναι “τέχνη”… Το “φασόν” γυμνό τουρλουμπούκι εκτός ότι είναι παλιακό… 90s (Nitro, Playboy, Max)… δεν είναι ούτε υποχρέωση! Ούτε δεδομένο! Για να σου ανοίξει τις πόρτες στο μοντελινγκ!… ειδικά σε “ανώριμα” στάδια”… Αυτά!» και συμπλήρωσε στην λεζάντα: «Κάποιοι άνθρωποι έχουν πλήρη άγνοια το τι συμβαίνει στην εξέλιξη του μοντελινγκ και όχι μόνο αλλά και του κινηματογράφου εν έτη 2020, οπου έχει γίνει στροφή και επανάσταση κατά του γυμνού και του σεξιστικού στον χώρο στέλνοντας τεράστια ονόματα και διεθνή brands όπως η Viktoria Secret στα δικαστήρια και στην παύση των fashion shows και διαφημίσεων με τέτοιο περιεχόμενο!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις