Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Πορτοκάλογλου σύζυγος: H σπάνια selfie στο Instagram
LIFESTYLE

Νίκος Πορτοκάλογλου σύζυγος: H σπάνια selfie στο Instagram

Νίκος Πορτοκάλογλου σύζυγος: Μια σπάνια φωτογραφία με την σύζυγό του, Μαρίνα Κατσιώτη, ανήρτησε στο προφίλ του στο Instagram ο Νίκος Πορτοκάλογλου

Νίκος Πορτοκάλογλου σύζυγος: Μια σπάνια selfie με την σύζυγό του, Μαρίνα Κατσιώτη, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Κατσιώτη αποτελούν ένα από τα μακριοβιότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και σπάνια κάνουν μαζί επίσημες δημόσιες εμφανίσεις, αφού οι δυο τους προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να μην απασχολούν τα Mέσα με τα προσωπικά τους. Μετρούν 35 χρόνια έγγαμου βίου και όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του έχουν περάσει αρκετές δυσκολίες σαν ζευγάρι.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο αεροδρόμιο και ο Nίκος Πορτοκάλογλου δημοσίευσε μία selfie φωτογραφία με την σύζυγό του, Μαρίνα Κατσιώτη φορώντας μάσκες. Μάλιστα, σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Και η ζωή συνεχίζεται. Καλημέρα και καλό μήνα!».

https://www.instagram.com/p/CFyu0XolRgL/?utm_source=ig_web_copy_link

Η γνωριμία με την γυναίκα του

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Ο τραγουδιστής, έχει αποκαλύψει τον απίστευτο τρόπο που γνώρισε τη σύζυγό του, με την οποία είναι παντρεμένος τα τελευταίο 35 περίπου χρόνια. «Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι.

Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι. Ήταν περιπετειώδες. Ήταν με πολλά μπρος πίσω. Μάλιστα σε μια φάση από αυτές που είχαμε χωρίσει έγραψα τα “Ψέματα”. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι οφείλεται τελικά για το ότι γύρισε σε μένα. Συμπληρώνουμε γύρω στα 35 χρόνια γάμου. Συνολικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί», είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις