Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Την έπιασε με τον εραστή στο κρεβάτι: Μια φρικτή διπλή δολοφονία
ΚΟΣΜΟΣ

Την έπιασε με τον εραστή στο κρεβάτι: Μια φρικτή διπλή δολοφονία

Την έπιασε με τον εραστή στο κρεβάτι: Λίγο πριν από τη διπλή δολοφονία, ο μπαμπάς των τριών παιδιών είπε στη μητέρα του: «Νιώθω ότι θέλω να τους σκοτώσω»

Την έπιασε με τον εραστή στο κρεβάτι: Ένας σύζυγος κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να πει ότι «μόλις δολοφόνησα τη γυναίκα μου στο κρεβάτι της» και «υπάρχει αίμα παντού», αφού σκότωσε τη σύζυγό του και τον νέο εραστή της σε μια Πρωτοχρονιά «λουτρό αίματος». Ο «σαδιστικός» πρώην σχολικός διευθυντής, Ρις Χάνκοκ, φυλακίστηκε για τουλάχιστον 31 χρόνια για τη σφοδρή επίθεση με μαχαίρι εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του Έλεν Χάνκοκ και του συντρόφου της Μάρτιν Γκρίφιθς.

Αφού προκάλεσε 103 τραυματισμούς εναντίον των θυμάτων του στο πρώην συζυγικό σπίτι στο Ντάφιλντ, Ντέρμσαϊρ, ο δολοφόνος έκανε μια απίστευτη κλήση στο 999 και ήταν καλυμμένος με αίμα όταν είπε σε έναν αστυνομικό που έφτασε στο σημείο: «Δεν πρόκειται να το αρνηθώ. Κοίταξέ με».

Λίγο πριν από τη διπλή δολοφονία, ο μπαμπάς των τριών παιδιών είπε στη μητέρα του: «Νιώθω ότι θέλω να τους σκοτώσω» και ότι «θα καταδικαζόταν 25 ή 30 χρόνια στη φυλακή και ότι θα αφηνόταν ελεύθερος όταν ήταν στα 60 του». Ήταν με εγγύηση της αστυνομίας μετά από προηγούμενη επίθεση εναντίον της συζύγου του.

Ο 40χρονος Χάνκοκ ομολόγησε την ενοχή του για δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας σε προηγούμενη δικαστική ακρόαση και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τουλάχιστον 31 χρόνια. Ακολούθησε το σχέδιό του τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς αφού ανακάλυψε ότι η 39χρονη σύζυγός του είχε σχέση με τον κ. Griffiths. Το Derby Crown Court άκουσε ότι ο Hancock προκάλεσε 66 τραυματισμούς στην κυρία Hancock χρησιμοποιώντας δύο μαχαίρια κουζίνας που είχε πάρει από το σπίτι της μητέρας του στο Etwall.

Ο 48χρονος Griffiths υπέστη 37 τραυματισμούς στην «βάναυση» επίθεση. Μάλιστα, ο Χάνκοκ επέστρεψε στο σπίτι του μετά τη δολοφονία για να «μοιραστεί ένα φλιτζάνι τσάι με τη μητέρα του για τελευταία φορά, σαν να ήταν ο τρόπος του να αποχαιρετήσει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις