Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εκλογές ΗΠΑ 2020: Κίνητρο που… δονείται στους ψηφοφόρους
ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Κίνητρο που… δονείται στους ψηφοφόρους

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Δώρο στις Αμερικανίδες που θα πάνε να ψηφίσουν.

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Με μία αν μη τι άλλο πρωτότυπη εκστρατεία ιδιοκτήτης sex shop στις ΗΠΑ προσπαθεί να ενθαρρύνει τις Αμερικανίδες να πάνε να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές. Ποιός είναι αυτός ο πρωτότυπος τρόπος που σκέφτηκε; Χαρίζει στην Μοντάνα που είναι το sex shop του 2.200 δονητές σε γυναίκες που θα δεσμευτούν ότι θα πάνε στην κάλπη. Στο πλαίσιο του event του καταστήματος Erotique με την σίγουρα ξεχωριστή ονομασία “Ο Μεγάλος Αμερικανικός Οργασμός”, χιλιάδες κόκκινοι, λευκοί και μπλε δονητές, δηλαδή στα χρώματα της σημαίας των ΗΠΑ θα αποσταλούν σε Αμερικανίδες που θα υποσχεθούν να πάνε να ψηφίσουν. “Δεν υπάρχει ρεπουμπλικανικός ή δημοκρατικός οργασμός, εδώ μιλάμε για αμερικανικό οργασμό” λέει στο SWNS ο 60χρονος Billy McWilliams, ιδιοκτήτης του sex shop και εμπνευστής της καμπάνιας.

Ο McWilliams έχει πάντως προχωρήσει και σε μία άλλη κίνηση. Έστειλε ήδη 400 δονητές τύπου bullet σε ανάλογο αριθμό γυναικών ως δωράκι, το οποίο συνοδεύεται από ένα αυτοκόλλητο με την αμερικανική σημαία που γράφει “I came and I voted”. Πρόκειται για δονητές με τιμή λιανικής τα 13 δολάρια, που είναι μικροί, ισχυροί κα παίρνουν μπαταρίες ΑΑΑ. Ο 60χρονος θεωρεί ότι οι φετινές εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τις ΗΠΑ και ότι “όσο περισσότεροι άνθρωποι ψηφίσουν, τόσο το καλύτερο για τη δημοκρατία”. Δεν κρύβει όμως και έναν άλλο στόχο του. Να φέρει στο προσκήνιο την σεξουαλική αδικία με θύματα εκατομμύρια ανικανοποίητες γυναίκες στις ΗΠΑ.

“Δεν τελειώνουμε αρκετά, ιδίως οι γυναίκες. 14% των γυναικών στις ΗΠΑ δεν έχουν έρθει ποτέ σε οργασμό. Σε κάθε τρεις οργασμούς, οι δύο ανήκουν σε άνδρες και ο ένας σε γυναίκα. Έχουμε ένα πρόβλημα που διορθώνεται”, σημειώνει ο McWilliams.

Όπως εξηγεί, ορισμένες γυναίκες θέλουν να αγοράσουν δονητή αλλά δεν το κάνουν επειδή δεν θέλουν να φανεί στον λογαριασμό της πιστωτικής τους κάρτας. Για τον ίδιο αυτό είναι πολύ κρίμα, αφού πρόκειται “για ένα πρακτικό, διακριτικό sex toy που καλυτερεύει τη ζωή των γυναικών”. “Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όλοι χρειαζόμαστε έναν μικρό ή μεγάλο οργασμό. Είναι η καλύτερη ανακούφιση από το άγχος της Covid-19”, υπογραμμίζει ο 60χρονος.

Με πληροφορίες από New York Post

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις