Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Επαγγελματική νίκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Επαγγελματική νίκη

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Ρεάλ 1-0 τη Βαγιαδολίδ με Βινίσιους - Σκόνταψε η Ατλέτικο Μαδρίτης, 0-0 εκτός έδρας κόντρα στην Ουέσκα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Έστω και δύσκολα πήρε αυτό που ήθελε η Ρεάλ! Η «βασίλισσα» νίκησε 1-0 την Ρεάλ Βαγιαδολίδ και πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Υπήρχε ένταση και γίνονταν αρκετά λάθη. Οι γηπεδούχοι πήραν την έλεγχο, ωστόσο αρκέστηκαν σε μία ανούσια κατοχή. Η Βαγιαδολίδ ήταν καλά κλεισμένη και δεν έκανε λάθη. Η Ρεάλ έκανε μερικές φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, η Ρεάλ ανέβασε τον ρυθμό της και έπαιξε πιο επιθετικά. Κυνήγησε το γκολ και τελικά το πέτυχε. Στο 65’ ο Βινίσιους έκανε το 1-0. Μετά το γκολ είχε ευκαιρίες να διευρύνει την διαφορά της αλλά δεν τα κατάφερε. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, όμως η άμυνα των Μαδριλένων ήταν εξαιρετική. Έτσι, η Ρεάλ διατήρησε το προβάδισμα και πήρε μια επαγγελματική νίκη.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σκόνταψε η Ατλέτικο

Ανώμαλη προσγείωση για την Ατλέτικο! Οι Μαδριλένοι έμειναν ισόπαλοι στο 0-0 με την Ουέσκα εκτός έδρας και έκαναν το πρώτο τους στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να μην μπορούν να βρουν τα πατήματα τους. Η «Ατλέτι» ανέβασε τον ρυθμό της και πήρε τον έλεγχο, ωστόσο αρκέστηκαν σε μια φλύαρη κατοχή. Έκανε φάσεις αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία τον νεοφώτιστων. Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον πρώτο λόγο. Έκλεισαν την Ουέσκα στα καρέ της και την πίεσαν. Έκαναν αρκετές φάσεις, είχαν ευκαιρίες για κάποιο γκολ αλλά δεν μπορούσαν να τις τελειώσουν σωστά. Δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους και έτσι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Βιγιαρεάλ νίκησε 3-1 την Αλαβές (Αλκάθερ 13’,67’, Μορένο 45+1’ (πεν) – Μέντεζ 36’). Ενώ, η Εϊμπάρ ηττήθηκε με 0-1 από την Έλτσε (Μπογιέ 37’).

Δείτε ακόμη:

Πέρασε σε όμιλο με ισοπαλία 0-0 στην Ομόνοια ο Ολυμπιακός
Τρίποντα για Βαλένθια εκτός (0-1)) και Χετάφε (3-0) εντός έδρας
Πέρασαν σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ Φερεντσβάρος και Ντινάμο Κιέβου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις