Γερμανία – Σούπερ Καπ: Κι άλλο τρόπαιο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – Σούπερ Καπ: Κι άλλο τρόπαιο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γερμανία - Σούπερ Καπ: Η ασταμάτητη Μπάγερν επιβλήθηκε 3-2 της Ντόρτμουντ και πήρε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς

01.10.2020 | 01:46

ΓερμανίαΣούπερ Καπ: Δεν έχει αφήσει τρόπαιο, που να μην έχει σηκώσει η Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί επικράτησαν με 3-2 της Ντόρτμουντ και κατέκτησαν το γερμανικό Σούπερ Καπ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν στο 18’ με τον Τολισό να κάνει το 1-0 και να βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, έκαναν φάσεις και έφτασαν στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος.

Στο 32’ ο Μίλερ έκανε το 2-0 για τους Βαυαρούς. Όμως, η Ντόρτμουντ αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει άμεσα. Στο 39’ ο Μπράντ έκανε το 2-1, ωστόσο η Μπάγερν οδηγήθηκε στα αποδυτήρια βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Γερμανία – Σούπερ Καπ: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και έπαιξαν πιο επιθετικά. Έκαναν φάσεις και ισοφάρισαν γρήγορα. Στο 55’ ο Χάλαντ έκανε το 2-2 και έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες πάλεψαν και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν και κυνήγησαν ένα τρίτο γκολ. Η Μπάγερν ήταν λίγο καλύτερη και πίεσε τους φιλοξενούμενους. Γύρισε ωραία την μπάλα και στο 82’ ο Κίμιχ έκανε το 3-2, λυτρώνοντας την ομάδα του. Το σύνολο του Χάνσι Φλικ πήρε τη νίκη και έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου.

Δείτε ακόμη:

Πέρασε σε όμιλο με ισοπαλία 0-0 στην Ομόνοια ο Ολυμπιακός
Τρίποντα για Βαλένθια εκτός (0-1)) και Χετάφε (3-0) εντός έδρας
Πέρασαν σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ Φερεντσβάρος και Ντινάμο Κιέβου
Exit mobile version