Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Διπλό η Βαλένθια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Διπλό η Βαλένθια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Πέρασε από το Ανοέτα 1-0 τη Σοσιεδάδ - Ανετα η Χετάφε έκανε πλάκα και πήρε δεύτερη νίκη, 3-0 την Μπέτις

30.09.2020 | 01:26

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πέρασε έστω και δύσκολα από το «Ανοέτα» η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» νίκησαν 1-0 την Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Στην συνέχεια οι Βάσκοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και πίεσαν την Βαλένθια. Προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, η Σοσιεδάδ εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο. Γύρισε ωραία την μπάλα και έκανε αρκετές φάσεις, ωστόσο δεν μπορούσε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Η Βαλένθια το εκμεταλλεύτηκε και κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ. Στο 75’ ο Γκόμεζ έκανε το 0-1. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι «νυχτερίδες»  αμύνθηκαν υποδειγματικά και πήραν τη νίκη.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η Χετάφε 3-0 από ημίχρονο!

Ματσάρα στο «Αλφόνσο Πέρεθ»! Η Χετάφε νίκησε 3-0 την Μπέτις και πήρε την δεύτερη της νίκη στην σεζόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν φορτσάτοι και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Στο 13’ ο Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Οι «αθουλόνες» ήταν οι κυρίαρχοι του αγώνα και είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Έκαναν φάσεις και έψαξαν και το δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα. Στο 39’ ο Κουκουρέγια έκανε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη. Ενώ, τρία λεπτά αργότερα ο Ροντρίγκες με δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το τελικό 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπέτις ανέβασε τον ρυθμό της και προσπάθησε να αντιδράσει. Είχε την κατοχή και προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Έκανε φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάποιο γκολ και η Χετάφε με ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο έφτασε στη νίκη.

Δείτε ακόμη:

Θωρακισμένη σε κανόνια η Λίβερπουλ 3-1 την Αρσεναλ
Προσοχή, συγκέντρωση και όλα για την πρόκριση λέει ο Βαλμπουενά
Σοκ στο φινάλε για τον κάκιστο Παναθηναϊκό, 1-1 με την ΑΕΛ
Exit mobile version