alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 12 29/9: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 12 29/9: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 12 29/9: Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει την Ελένη να του αποκαλύψει ποιος την ανάγκασε να παραδοθεί. Θα καταφέρει να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την ομολογία της Ελένης;

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 12 29/9: Εξελίξεις που δημιουργούν αντικρουόμενα συναισθήματα περιμένουν τους θεατές της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες μέλισσες», ο δεύτερος κύκλος της οποίας ξεκίνησε με την πολύκροτη δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Η σειρά, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές επιστρέφει με νέα πρόσωπα – ανάμεσα σε αυτά και τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα – και σεναριακές ανατροπές.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου η κατάθεση του Θωμά για το φόνο του Γιάννου έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία και η δίκη σταματάει προσωρινά. Στο σπίτι των Σεβαστών ο Κωνσταντής και ο Μελέτης τους βρίσκουν όλους απέναντι παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης να θολώσει τα νερά. Ο Μιλτιάδης επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους του και ο Λάμπρος με τη Βιολέτα φοβούνται πως θα γυρέψει εκδίκηση από το Δούκα. Ο Νέστορας μαθαίνει πως πλησιάζει η ώρα της σύλληψης του Μπεκιάρη και φοβάται μήπως ο Κυπραίος εξαφανιστεί μετά την κατάθεσή του.

Η Δέσπω με τις γυναίκες του χωριού, αναγκάζουν το Σταμάτη να δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο στη Βιολέτα. Η Ανέτ δίνει στο Μελέτη τα λεφτά που της ζήτησε για ν’ αγοράσει τα χωράφια του Κλεομένη, ενώ ο Νικηφόρος αντιμετωπίζει την Ελένη σε μια προσπάθεια να μάθει την αλήθεια… Η Ελένη και ο Λάμπρος για πρώτη φορά είναι αισιόδοξοι για μια πιο επιεική έκβαση της δίκης. Ο Εισαγγελέας ξεκινάει την ανακριτική διαδικασία και όλοι καλούνται να καταθέσουν. Ο Κωνσταντής νιώθει το βάρος των ενοχών στις πλάτες του. Θ’ αντέξει την πίεση της ανάκρισης; Τον ρόλο του Κωνσταντή ερμηνεύει ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 12 29/9: Τι θα δούμε σήμερα

Ο εισαγγελέας δεν καταφέρνει να στριμώξει τους Σεβαστούς και ν’ αποσπάσει την ομολογία τους για τη δολοφονία του Γιάννου ενώ ο Παναγιώτης πνίγεται ξανά από τις ενοχές τους καθώς θεωρεί υπαίτιο τον εαυτό του για τον χαμό του Γιάννου. Δυο ασφαλίτες επισκέπτονται το σπίτι του Νέστορα, ζητώντας να μιλήσουν με τον Θωμά, για έναν κοινό τους γνωστό. Η Δρόσω και η Ασημίνα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και θα μοιραστούν μια έντονη συναισθηματική στιγμή. Μήπως δεν έχουν χαθεί όλα ανάμεσα στις δύο αδελφές;

Ο Μελέτης πείθει τον Κλεομένη να πουλήσει σ’ εκείνον τα χωράφια της Πηνελόπης, όμως ο Κλεομένης έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει την Ελένη να του αποκαλύψει ποιος την ανάγκασε να παραδοθεί. Θα καταφέρει να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την ομολογία της Ελένης; Θα ανακαλύψει ότι είναι η Θεοδοσία εκείνη που εκβίασε την Ελένη να παραδοθεί για τον φόνο του Σέργιου στις «Άγριες μέλισσες»;

Τα τέσσερα νέα πρόσωπα στις Άγριες Μέλισσες

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open πολύ σύντομα στους δέκτες μας θα δούμε την πολυαναμενόμενη είσοδο του Αργύρη Πανταζάρα, ενός ηθοποιού που απολαύσαμε στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Το κόκκινο ποτάμι». Ο Αργύρης Πανταζάρας παίζει το ρόλο ενός ανθρώπου της νύχτας που θα «διαφθείρει» τη Δρόσω, η οποία έχει πάει στην Αθήνα, στην Τρούμπα, για να γίνει τραγουδίστρια.

Τα τρία άλλα πρόσωπα που μπαίνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο «παιχνίδι» των «Άγριων μελισσών» είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης που κάνει τον διευθυντή της φυλακής, ο οποίος θα ταλαιπωρήσει τη Λενιώ γιατί είναι βαλτός από τον Δούκα. Η Εύα Σιμάτου, θα παίξει τον ρόλο μιας συγκρατούμενης της Μαρίας Κίτσου. Και τέλος ο Τάσος Σωτηράκης, θα κάνει τον δεσμοφύλακα που έχει εντολή να δηλητηριάσει τη Λενιώ στο κελί της.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 12 29/9: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη