Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πομπέο – Μητσοτάκης Σούδα: Live οι δηλώσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πομπέο – Μητσοτάκης Σούδα: Live οι δηλώσεις

Πομπέο - Μητσοτάκης Σούδα: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφτασαν στη βάση της Σούδας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Πομπέο – Μητσοτάκης Σούδα: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφτασαν στη βάση της Σούδας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας. Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Πομπέο ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από τους διοικητές των δύο βάσεων της αμερικανικής και της ελληνικής και αμέσως μετά μετέβησαν στη ναυτική βάση στο Μαράθι, στην προβλήτα Κ14. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν σε ελληνική φρεγάτα που βρίσκεται στον ναύσταθμο. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις κοινές δηλώσεις των κ.κ. Μητσοτάκη και Πομπέο, μετά τη διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών στην 115 Πτέρυγα Μάχης, που πραγματοποιήθηκε στις 11.20 το πρωί.

Στην διευρυμένη συνάντηση, εκτός από τον Πρωθυπουργό συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή. Από την πλευρά των ΗΠΑ συμμετείχαν ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, ο βοηθός του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Φίλιπ Ρίκερ και δυο σύμβουλοι του κ. Πομπέο.

Δείτε live τις δηλώσεις Μητσοτάκη-Πομπέο

Οι κύριοι Μητσοτάκης και Πομπέο βρίσκονται στην στην 340 Μοίρα της 115 Πτέρυγας Μάχης στην Κρήτη.

Δείτε ακόμη
Με γεύσεις από Κρήτη το πρώτο βράδυ Πομπέο στα Χανιά -Γραβιέρα, καλτσούνια και ρακή
Στην Σούδα Μητσοτάκης και Πομπέο – “Αστακός” η αμερικανική βάση, τεράστια η αυτοκινητοπομπή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις