Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καλομοίρα επέτειος γάμου: Δέκα χρόνια γιορτάζει η τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Καλομοίρα επέτειος γάμου: Δέκα χρόνια γιορτάζει η τραγουδίστρια

Καλομοίρα επέτειος γάμου: «Ευτυχισμένη επέτειο μωρό μου! #10years», έγραψε η 35χρονη τραγουδίστρια

Καλομοίρα επέτειος γάμου: Η Καλομοίρα Σαράντη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η χθεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την 35χρονη τραγουδίστρια, καθώς γιόρτασε 10 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη. Συγκεκριμένα, η Καλομοίρα που πλέον μένει στην Αμερική μαζί με την οικογένειά της δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια κοινή τους φωτογραφία από την παραλία.

«Ευτυχισμένη επέτειο μωρό μου! #10years», έγραψε και οι followers της έσπευσαν να “πατήσουν” like και να γράψουν τα δικά τους σχόλια.

View this post on Instagram

Happy Anniversary Baby ❤️ @georgeboosalis #10years

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on

Το νοσταλγικό throwback

Πρόσφατα την Καλομοίρα, που έγινε γνωστή μέσα από το talent show «Fame Story», την είδαμε στο Instagram της Μάρως Λύτρα, η οποία αναπόλησε την εποχή που βρέθηκε στην Ελλάδα, δοκιμάζοντας τον εαυτό της στο τραγούδι. H Μάρω Λύτρα τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει στον Καναδά, όπου έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της και το επάγγελμά της. Έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και εργάζεται ως νοσηλεύτρια.

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της η Μάρω Λύτρα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την Καλομοίρα και την Έλενα Παπαρίζου. Η φωτογραφία είναι από τον Τηλεμαραθώνιο «Γίνε μαζί μου παιδί» που έγινε το 2006-2007 με τις τρεις τραγουδίστριες να ποζάρουν και να χαμογελούν στην κάμερα.

https://www.instagram.com/p/CFj6m9dgsuT/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις