Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Για ρεκόρ δεκαετίας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Για ρεκόρ δεκαετίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Λίβερπουλ καταγράφει για πρώτη φορά μετά το 2011 τρεις νίκες σε ξεκίνημα σεζόν για πρωτθλήτρια αν υποτάξει την Αρσεναλ!

28.09.2020 | 14:51

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ματσάρα στο «Άνφιλντ»! Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Έχουν δύο στα δύο στο πρωτάθλημα  και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί. Δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Τσέλσι, ενώ συνέτριψε την Λίνκολν με 7-2 στο Λίγκ Καπ. Με νίκη σήμερα θα γίνει η πρώτη πρωταθλήτρια, που ξεκινάει την σεζόν με τρεις νίκες μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2011.

Από την άλλη, η Άρσεναλ νίκησε την Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα και έκανε το δύο στα δύο. Απέκλεισε και την Λέστερ στο Λίγκ Καπ. Επικρατεί ηρεμία στην ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Ενώ, γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Θέλει το διπλό στην έδρα της Λίβερπουλ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να πάρει διπλό στην έδρα των έξι μεγάλων στους τελευταίους 27 αγώνες.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Για να σπάσουν το ρόδι

Έντονο ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση της Φούλαμ με την Άστον Βίλα στο «Κρέιβεν Κότατζ». Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει την σεζόν με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Έχουν μεγάλα προβλήματα στην άμυνα και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουν, αν θέλουν να παραμείνουν στην Πρέμιερσιπ. Την Τετάρτη απέκλεισαν την Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Λίγκ Καπ. Δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις και απόψε θέλουν τη νίκη. Από την άλλη, η Άστον Βίλα νίκησε στην πρεμιέρα την Σέφιλντ. Δεν έπαιξε καλά, είχε αρκετά προβλήματα αλλά την κράτησε ζωντανή ο γκολκίπερ της. Απέκλεισε την Μπρίστολ Σίτι στο Λίγκ Καπ και έχει ξεκινήσει δυνατά την σεζόν. Η Φούλαμ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν την έχει κερδίσει εκτός έδρας από το 2011.

Δείτε ακόμη:

Η ΑΕΚ επαγγελματικό τρίποντο 3-0 με τη Λαμία
Ο Ατρομητος ισοπαλία 2-2 με το ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ματσάρα με τρύπιες άμυνες στου Χαριλάου, 2-2 Αρης και Γιάννινα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version