Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Χορταστική ισοπαλία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Χορταστική ισοπαλία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 3η αγωνιστική: Ο Αρης βρέθηκε να χάνει 0-2 από τα Γιάννινα και μεταμορφώθηκε στην επανάληψη για το τελικό 2-2

27.09.2020 | 20:39

Σούπερ Λιγκ3η αγωνιστική: Τρομερό ματς στο «Κλ. Βικελίδης»! Ο Άρης ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο και μοιράστηκαν τον βαθμό. Προφανώς και για τα Γιάννινα λογίζεται ως επιτυχία ένας βαθμός στο Χαριλάου, αλλά με την εξέλιξη του αγώνα έδειξαν πως μπορούσαν περισσότερα. Προηγήθηκαν με δύο γκολ και είχαν καλή αγωνιστική εικόνα στο α ημίχρονο, τόσο ώστε να αισθάνονται πως έχασαν τη νικη. Οχι πως απέσπασαν ισοπαλία από τους κίτρινους!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ηπειρώτες  να μπαίνουν δυνατά και να πιάνουν στον «ύπνο» τον Άρη. Στο 15’ ο Νάουμετς έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Δεν σταμάτησαν εκεί και 7 λεπτά αργότερα αύξησαν την διαφορά των τερμάτων τους με τον Παντελάκη. Στην συνέχεια είχαν τον έλεγχο, κράτησαν την μπάλα και έκαναν φάσεις. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν και αρκέστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Έτσι, ο ΠΑΣ πήγε στα αποδυτηρια, βρισκόμενος μπροστά στο σκορ.   

Σούπερ Λιγκ – 3η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, είχε έρθει η ώρα του Άρη. Οι «κίτρινοι» μπήκαν δυνατά και μείωσαν αμέσως. Πιο συγκεκριμένα, στο 48’ ο Φετφατζίδης έκανε το 1-2. Έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 67’ ο Ματίγια σημείωσε το 2-2. Στη συνέχεια, το ματς εξελίχθηκε σε ροντέο. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν τις αντίπαλες εστίες. Το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Νάουμετς 15’, Παντελάκης 22’, Φετφατζίδης 48’, Ματίγια 67’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Δημήτριος Μαυρουδής (Ηρακλείου), Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου), VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Ροζ, Γκάνεα, Ντάτκοβιτς (Τζέγκο 46’), Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Μπερτόλιο (Μάνος 77’), Φετφατζίδης, Λόπεθ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καρτάλης (Ντομίνγκεθ 63’), Σιόντης, Νάουμετς (Κάστρο 46’), Παμλίδης (Λιάσος 86’), Λεό (Λώλης 56’), Κριζμάν.

Δείτε ακόμη:

Γκέλα ΠΑΟΚ, 0-0 στο Βόλο λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με Κράσονταρ
Με χατ τρικ Φούλκρουγκ η Βέρντερ 3-1 διπλό στη Σάλκε
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναιτωλικό και τον κακό του εαυτό (2-0)
Exit mobile version