Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκη Λυμπεράκη γιος: Η μητρότητα και η εκπομπή που θα ήθελε να κάνει
LIFESTYLE

Νίκη Λυμπεράκη γιος: Η μητρότητα και η εκπομπή που θα ήθελε να κάνει

Νίκη Λυμπεράκη γιος: Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του OPEN, Νίκη Λυμπεράκη, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Νίκη Λυμπεράκη γιος: Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του OPEN, Νίκη Λυμπεράκη μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για την παιδική της επιθυμία να γίνει ηθοποιός, για την εκπομπή που θα ήθελε να κάνει, το μωρό και τον πατέρα της αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της. «Όλα τα παιδιά της ηλικίας μας είχαν ένα κόλλημα με τον Ιντιάνα Τζόουνς, εγώ είχα με τον Μάτλοκ, γι’ αυτό και η δικηγορία. Θα ήθελα να είχα ανακαλύψει τον τάφο του Μέγα Αλέξανδρου. Απλά καθημερινά πράγματα. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, αφού τελείωνα όμως τις σπουδές μου. Είχα κάνει προετοιμασία τρία χρόνια για να δώσω στο Εθνικό Θέατρο, αλλά δεν πήγα ποτέ. Στο σχολείο ήμουν απουσιολόγος, αλλά δεν έβαζα απουσίες σ’ αυτούς που έκαναν κοπάνα. Είχα τη μαμά μου καθηγήτρια στο γυμνάσιο, ήταν τραγικό. Έκανε μαθηματικά, τα οποία και μισώ. Δυσκολεύομαι να κάνω ακόμα και πρόσθεση» αποκάλυψε η ίδια.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Νίκη Λυμπεράκη μίλησε για τον γιο της, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου και είναι καρπός του έρωτά της με τον δικηγόρο, Αλέξανδρο Χατζόπουλο. «Το μωρό μου είναι το πιο όμορφο και έξυπνο του κόσμου. Είμαι γραφική μαμά. Κάνω αυτά που κορόιδευα. Η μητρότητα είναι ένα μαγικό πράγμα. Αν και έχω να κοιμηθώ σαράντα μέρες, δεν έχω νιώσει ξανά τόσο ευτυχισμένη» τόνισε.  Τέλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παρουσιάσει στο μέλλον μία ψυχαγωγική εκπομπή, λέγοντας πως «όταν πρωτοβγήκε ο “Πιο αδύναμος κρίκος”, έλεγα ότι θα ήθελα να τον παρουσιάσω κάποια στιγμή στη ζωή μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις