Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γιάννης Πουλόπουλος – σύζυγος: “Κάναμε πολλά όνειρα μαζί. Δεν μπορώ να τον αντικαταστήσω”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιάννης Πουλόπουλος – σύζυγος: “Κάναμε πολλά όνειρα μαζί. Δεν μπορώ να τον αντικαταστήσω”

Γιάννης Πουλόπουλος - σύζυγος: Η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου, Μπέτυ μίλησε έναν μήνα μετά τον θάνατο του κορυφαίου ερμηνευτή και αποκάλυψε τι έκανε λίγο πριν πεθάνει.

Γιάννης Πουλόπουλος – σύζυγος: Η σύζυγος του αείμνηστου Γιάννη Πουλόπουλου, Μπέτυ έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση ένα μήνα μετά τον θάνατο του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή. ” Ένας ανυπόφορος μήνας χωρίς τον Γιάννη. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που τον αγαπούν τόσο και λατρεύουν τα τραγούδια του” δήλωσε στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Δε δίστασε μάλιστα να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό τη θλίψη και τη στενοχώρια που της προκαλεί ο χαμός του άνδρα της. “Μου λείπει πολύ ο Γιάννης. Ο Πουλόπουλος υπάρχει για όλους αφού τον ακούμε μέσα από τα τραγούδια του. Ο Γιάννης λείπει πολύ μέσα από το σπίτι και είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Ένας ανυπόφορος μήνας. Έχασα τον άνθρωπο στον οποίο πήγαινα να μιλήσω και να συμβουλευτώ. Κάναμε πολλά όνειρα μαζί. Δεν μπορώ να αντικαταστήσω τον Γιάννη” σημείωσε.

Όσο για τις τελευταίες στιγμές του Γιάννη Πουλόπουλου, είπε: “Όταν κατάλαβε ότι θα πεθάνει σκέφτηκε να πει στον γιατρό του να μου γράψει κάποιο φάρμακο για να το έχω. Ήταν άντρακλας μέχρι την τελευταία στιγμή και ήξερε ότι έφευγε. Ήταν πολύ ιδιαίτερος και καλός άνθρωπος”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Πουλόπουλος πέθανε σε ηλικία 79 ετών, στις 23 Αυγούστου του 2020 έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.  Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ερμηνευτές που η φωνή του έχει ταυτιστεί με ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας. Αφησε πίσω του πλούσιο μουσικό έργο, με κορυφαία την ερμηνεία του στο άλμπουμ “Ο δρόμος” των Μίμη Πλέσσα-Λευτέρη Παπαδόπουλου, το πιο επιτυχημένο σε πωλήσεις άλμπουμ στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας, με εκατομμύρια αντίτυπα, ρεκόρ που μέχρι σήμερα κανείς άλλος ελληνικός δίσκος δεν έχει πλησιάσει.

Το 1999 κυκλοφόρησε ο δίσκος του με τίτλο “Στα Όνειρά Μου Περπατώ”, με τον οποίο αποφασίζει να απομακρυνθεί από τα μουσικά δρώμενα. Σε ορισμένες συνεντεύξεις της εποχής δηλώνει πως η νύχτα, έτσι όπως έχει ευτελιστεί, δεν είναι πια γι’ αυτόν και δηλώνει την απομάκρυνσή του από τις βραδινές εμφανίσεις και, εν γένει, τα μουσικά δρώμενα.

Δείτε από τι 1:12:05

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις