Serie A – προαναγγελία: Δύσκολη πρεμιέρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Δύσκολη πρεμιέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Η Ιντερ φιλοξενεί την Φιορεντίνα και η Αταλάντα δοκιμάζεται εκτός από την Τορίνο - Με την Κάλιαρι στη Σαρδηνία η Λάτσιο

26.09.2020 | 15:15

Serie Aπροαναγγελία: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Serie A. Η Ίντερ υποδέχεται την Φιορεντίνα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι «νερατζούρι» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Την περασμένη σεζόν, τερμάτισαν στην δεύτερη θέση και φέτος θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Έχουν γίνει ποιοτικές προσθήκες, ενώ έχει διατηρηθεί και ο βασικός κορμός της ομάδας. Απόψε, θα απουσιάζουν οι Βεσίνο και Ντε Φράι.

Από την άλλη, οι «βιόλα» ξεκίνησαν με νίκη την σεζόν και θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο. Είναι σταθεροί αμυντικά, ενώ το κέντρο τους είναι το δυνατό τους σημείο, αφού  διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Το έργο τους θα είναι δύσκολο κόντρα στην Ίντερ. Η μοναδική απουσία των φιλοξενούμενων είναι αυτή του μέσου, Πούλγκαρ.

Serie A – προαναγγελία: Στο Τορίνο η Αταλαντα

Δύσκολα ξεκινάει την σεζόν και η Αταλάντα. Οι Μπεργκαμίστι αντιμετωπίζουν την Τορίνο εκτός έδρας. Η «Γκρανάτα» έρχεται από την ήττα κόντρα στην Φιορεντίνα. Ο Σιρίγκου ήταν εξαιρετικός και έσωσε τους γηπεδούχους αρκετές φορές, γλυτώνοντας τους από μια βαριά ήττα. Έτσι, το 0-1 είναι αρκετά κολακευτικό σε σχέση με την εικόνα τους. Απόψε, θα βάλουν δύσκολα στην Αταλάντα και θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από μια σπουδαία χρονιά, τερματίζοντας στην 3η θέση, ενώ έφτασε και στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η επιθετική της λειτουργία ήταν εξωπραγματική, αφού σκόραραν 98 γκολ. Έχουν γίνει αρκετές προσθήκες και θέλουν να πετύχουν κάτι ανάλογο την φετινή χρονιά.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, η Κάλιαρι υποδέχεται την Λάτσιο σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι και η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει την νεοφώτιστη  Μπενεβέντο.

Δείτε ακόμη:

“Έριξαν λάσπη, τους επιστρέφει και δεν λένε κουβέντα”
Φέρνει Ντέκερ για “πίσω” από τον Ραφίνια ο Ολυμπιακός
Οι Αντετοκούνμπο, γίγαντες του μπάσκετ και της ανθρωπιάς
Exit mobile version