Ολυμπιακός – μεταγραφές: Αγκαλιά με Ντέκερ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Αγκαλιά με Ντέκερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Ο Τυνήσιος διεθνής προορίζεται για μπακ-απ του Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας - Στην χώρα μας σήμερα ή αύριο

25.09.2020 | 23:09

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μοχάμεντ Ντρέγκερ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βγει στην αγορά για να βρουν το μπακ απ του Ραφίνια για το δεξί άκρο της άμυνας. Αυτός όπως δείχνουν θα είναι ο Τυνήσιος διεθνής. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και μένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ενώ, αναμένεται να έρθει στην χώρα μας σήμερα ή αύριο.

Ο Ντρέγκερ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την πτέρυγα και έχει εξαιρετικά στοιχεία. Ανήκει στην Φράιμπουργκ αλλά τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην Πάντερμπορν με την μορφή δανεισμού. Με την φανέλα της μέτρησε 1 γκολ και 9 ασσίστ σε 54 εμφανίσεις.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Κοινά στοιχεία με Ραφίνια

Ακόμα, o Ντρέγκερ έχει αγωνιστεί 13 φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του Τυνησίας. Έχει γεννηθεί, βέβαια, στην Γερμανία και αποτελεί προϊόν των “φυτωρίων” της Φράιμπουργκ. Ενώ, με την ανδρική της ομάδα έχει σημειώσει ήδη 3 συμμετοχές. Ο Ντρέγκερ έχει αρκετές επιθετικές αρετές και έχει κοινά στοιχεία με τον Ραφίνια, έτσι θα αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο. Η ικανότητα του να αγωνιστεί και ως εξτρέμ λύνει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, αφού ο Πορτογάλος ήθελε ένα ακραίο μπακ που να μπορεί να παίζει σε όλη την πλευρά.

Δείτε ακόμη:

Μπάγερν η υπερκυπελλούχος Ευρώπης, 2-1 τη Σεβίλλη στην παράταση
Αγχώθηκε η Μίλαν με Ζλάταν και Μπόντο, πέρασε 3-2
Η ΑΕΚ 1-0 τη Σεν Γκάλεν στην Ελβετία, με Βόλφσμπορυργκ στα πλέι οφ
Exit mobile version