Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Και τώρα Βόλφσμπουργκ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Και τώρα Βόλφσμπουργκ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γιουρόπα Λιγκ - ΑΕΚ: Καλύτερη η Ενωση κέρδισε 1-0 την Σεν Γκάλεν με γκολ του Ολιβέιρα (70’) και βάζει πλώρη για Βόλφσμπουργκ και όμιλο 

24.09.2020 | 23:40

Γιουρόπα ΛιγκΑΕΚ: Πέρασε δύσκολα από την Ελβετία η ΑΕΚ! Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με 1-0 της Σεν Γκάλεν εκτός έδρας. Δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που θα ήθελε, ωστόσο πήρε την πολυπόθητη πρόκριση και θα αντιμετωπίσει την Βόλφσμπουργκ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές. Δεν υπήρχε ρυθμός και είχαν στο μυαλό τους να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους.

Η ΑΕΚ ανέβασε τον ρυθμό της και προσπάθησε να απειλήσει. Κυκλοφόρησε  την μπάλα, ήταν υπομονετική, ωστόσο δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Σεν Γκάλεν και να πετύχει ένα γκολ πριν το ημίχρονο. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά, προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και φάνηκε πιο αποφασισμένη επιθετικά. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να “λαβώσουν” την “ένωση”. Έτσι, το μόνο που έμενε, ήταν να βρει το γκολ και να πάρει την πρόκριση. Έγιναν αλλαγές από τον Καρέρα και η ομάδα ανανεώθηκε. Στο 70’ ο Ολιβέιρα μπορεί να μην εκτέλεσε όπως θα ήθελε το πέναλτι, ωστόσο πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-1. Στην συνέχεια δεν δέχθηκε πίεση από την Σεν Γκάλεν και διατήρησε το αποτέλεσμα. Πήρε την πρόκριση και έχει ακόμα ένα γύρο για να μπεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ολιβέιρα 70’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αλεχάντρο Ερνάντεθ (Ισπανία), Βοηθοί: Χοσέ Ναράνιο (Ισπανία), Χοσέ Αλκόμπα Ροντρίγκεθ (Ισπανία)

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ (Π. Τσάιντλερ): Ατί Ζιγκί, Κραούτσι, Στεργίου, Φαζλίγι, Μουχέιμ, Κιντίγια, Γκέρτλερ, Ρουϊς (Γιουάν 73’), Στίλχαρτ (Αντρέ Ριμπέιρο 73’), Ντουά (Καμπέρι 62’), Γκιγεμενό

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Ανσαριφάρντ (Γκαρσία 68’), Λιβάγια (Σακχόφ 90’), Ολιβέιρα.

Δείτε ακόμη:

Καθαρή νίκη 2-0 την Ομόνοια ο Ολυμπιακός, προβάρει φανέλα με το αστέρι!
Ματσάρα και “Χ” στο Μόλντε, διπλό στη Γάνδη η Ντινάμο Κιέβου
Μπάσκετ – Τσάμπιονς Λιγκ: Φουλ δουλειά για F8!
Exit mobile version