Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

07

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μικρούτσικος – Αλεξανδρίδης: Τι είπε στον Ανδρέα ο πρώην παίκτης του Big Brother
LIFESTYLE

Μικρούτσικος – Αλεξανδρίδης: Τι είπε στον Ανδρέα ο πρώην παίκτης του Big Brother

Μικρούτσικος - Αλεξανδρίδης: "Η αρχική αντίδραση ήταν να μη γίνει τίποτα αλλά πίεσε όλο το πολιτικό σύστημα και κυρίως οι ανταγωνιστές" δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μικρούτσικος – Αλεξανδρίδης: Σε κανάλι στο YouTube παραχώρησε συνέντευξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος μίλησε για όσα καταλογίζουν το τελευταίο διάστημα στο Big Brother αλλά περιέγραψε πως έγινε και το ατυχές περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, όπως του το ανέφερε ο ίδιος.Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε ότι το Big Brother του τότε δεν έχει καμια σχέση με αυτό του σήμερα γιατί όλοι είναι πιο υποψιασμένοι. Μάλιστα αποκάλυψε τον λόγο που δεν ακούμε την αρχική μουσική από το Big Brother, όπως το 2001: «Δεν άφησε ο ΑΝΤ1 κανένα πλάνο δικό μου γιατί είναι περιουσιακό του στοιχείο. Η μουσική από το πρώτο άκουσμα μου άρεσε αλλά προχωρώντας η εκπομπή την βρήκα πολύ εύστοχη και δημιουργούσε κάτι σαν ένταση.»

Για το περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και το ενδεχόμενο να κοπεί το Big Brother είπε: «Η αρχική αντίδραση ήταν να μη γίνει τίποτα αλλά πίεσε όλο το πολιτικό σύστημα και κυρίως οι ανταγωνιστές. Μας έχει εγκαλέσει το ραδιοτηλεοπτικό. Με ποια αρμοδιότητα;»  Στο τέλος ο ίδιος συμπλήρωσε ότι το περιστατικό δεν είναι μάλλον έτσι όπως βγήκε προς τα έξω και ανέφερε τι του είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης που τον περιγράφει ο ίδιος ως ένα αφελές παιδί. Μάλιστα του αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος με τη Σοφία Δανέζη.

Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης άρχισε… τις μηνύσεις!

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο παίκτης που εκδιώχθηκε από το Big Brother εξαιτίας των όσων είπε για τις γυναίκες, είχε δηλώσει ότι θα κινηθεί νομικά για όλα όσα ακούστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time» έκανε μήνυση – για συκοφαντική δυσφήμιση – σε πέντε διαφορετικούς λογαριασμούς στο Twitter, πίσω από τους οποίους υπάρχουν φυσικά πρόσωπα. Ο Αντώνης είναι σε καθημερινή επικοινωνία με την παραγωγή του reality, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει καμία διάθεση ή πρόθεση από τις δύο πλευρές να επιστρέψει στο σπίτι

Δείτε ακόμη

Big Brother: Η εξομολόγηση της Χριστίνας για το ροζ βίντεο και το άγριο ξέσπασμα του Μικρούτσικου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις