Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσιόδρας Κυψέλη: Η σέλφι του λοιμωξιολόγου με ηλικιωμένη
ΕΛΛΑΔΑ

Τσιόδρας Κυψέλη: Η σέλφι του λοιμωξιολόγου με ηλικιωμένη

Τσιόδρας Κυψέλη: Ο λοιμωξιολόγος δεν της χάλασε το χατίρι και φωτογραφήθηκε μαζί της, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας για τον ιό.

Τσιόδρας Κυψέλη: Στην πλατεία της Κυψέλης βρέθηκαν νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας, ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, όπου πραγματοποιήθηκαν τεστ κορωνοϊού με στόχο τον έλεγχο της πανδημίας στο κέντρο της Αθήνας. Ο επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος δεν έβγαλε δευτερόλεπτο τη μάσκα του κατά την επίσκεψή του στην Κυψέλη, ήταν αυτός που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα από τους περαστικούς και τους κατοίκους της περιοχής. Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να δουν από κοντά τον άνθρωπο που καθημερινά «έμπαινε» στο σπίτι τους την περίοδο της καραντίνας, ενώ άλλοι ήθελαν να ενημερωθούν από τον ίδιο για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, μία γυναίκα πλησίασε τον Σωτήρη Τσιόδρα, έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και του ζήτησε να βγάλουν μαζί μία selfie φωτογραφία. Ο λοιμωξιολόγος δεν της χάλασε το χατίρι και φωτογραφήθηκε μαζί της, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας για τον ιό.

Δείτε ακόμη
Τετράποδο ανιχνεύουν τον Covid… καλύτερα κι από τα τεστ!
Στους δρόμους Κικίλιας – Τσιόδρας, ξεκίνησαν οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ
Πανικός στη Βρετανία: Αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ, επανέρχονται οι περιορισμοί στην προμήθεια προϊόντων
Κικίλιας: Πάνω από 900 κρούσματα στην Αθήνα -Γίνονται στοχευμένα τεστ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις