Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μύκονος ληστεία: “Χτύπησε” πάλι η συμμορία που “κυνηγάει” επιχειρηματίες
ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος ληστεία: “Χτύπησε” πάλι η συμμορία που “κυνηγάει” επιχειρηματίες

Μύκονος ληστεία: Μετά την επίθεση με λοστούς σε επιχειρηματία της Μυκόνου, θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε και ένας ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ, στη Λάκα.

Μύκονος ληστεία: Τα μέλη της συμμορίας που παρακολουθούν επιχειρηματίες στη Μύκονο, στήνουν ενέδρες στις κατοικίες τους και τους ληστεύουν χτυπώντας τους για να αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα χρήματα, ξαναχτύπησαν.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο εβδομάδες από την νύχτα, που πασίγνωστος ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας, έζησε εφιαλτικές στιγμές αντιμέτωπος με τέσσερις ένοπλους κουκουλοφόρους, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, ένας άλλος επιχειρηματίας κατήγγειλε τον δικό του εφιάλτη στα χέρια των μελών προφανώς της ίδιας συμμορίας. Πρόκειται για ιδιοκτήτη αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ, ο οποίος έπεσε σε ενέδρα που έστησαν οι κουκουλοφόροι για να τον ληστέψουν. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνθέτουν τη νέα αιματηρή ληστεία, οι κακοποιοί είχαν στήσει την ενέδρα έξω από την κατοικία του  επιχειρηματία και όταν τον είδαν να πλησιάζει τον ακινητοποίησαν και τον υποχρέωσαν να μπουν μαζί στο εσωτερικό με τα κλειδιά του.

Στη συνέχεια, οι σκληροί κακοποιοί, που σκορπούν τον τρόμο σε επιχειρηματίες του κοσμοπολίτικου νησιού, τον έδεσαν με μονωτική ταινία και άρχισαν να τον χτυπούν μέχρι να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα και ακριβά κοσμήματα. Ερευνώντας οι ίδιοι τους χώρους της πολυτελούς κατοικίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρήκαν  και  άρπαξαν ένα  πανάκριβο ρολόι Rolex, μετρητά, κοσμήματα και διέφυγαν. Ο επιχειρηματίας, αιμόφυρτος από τα χτυπήματα, σε ισχυρό σοκ, κατάφερε να λύσει τα δεσμά του και να ενημερώσει την Αστυνομία για την περιπέτειά  του.

Όπως προαναφέρθηκε, οι αστυνομικοί, θεωρούν ότι πρόκειται για τη ίδια συμμορία, τα μέλη της οποίας τη νύχτα της 7ης Σεπτεμβρίου έβαλαν στο στόχαστρο τον ιδιοκτήτη μιας από τις παλαιότερες ψαροταβέρνες του κοσμοπολίτικου νησιού. Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι, στόχευσαν στις εισπράξεις του καταστήματος. Αν και οι κακοποιοί κρατούσαν πιστόλι και λοστό, ο ιδιοκτήτης αντιλαμβανόμενος την ενέδρα που είχαν στήσει οι κακοποιοί, αντέδρασε. Τότε οι δράστες, τον χτύπησαν στο κεφάλι με απανωτά χτυπήματα, άρπαξαν 12.000 ευρώ και απαιτούσαν από τον αιμόφυρτο ιδιοκτήτη να ανοίξει και το χρηματοκιβώτιο!

Οι δράστες, που είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις τους τον τελευταίο καιρό, όπως προκύπτει, γνώριζαν ότι παίρνει μαζί του και τις εισπράξεις γι’ αυτό και αποφάσισαν την εισβολή στο σπίτι για να αιφνιδιάσουν. Από τη φασαρία που προκλήθηκε από την άγρια, αιματηρή επίθεση, βγήκε στο παράθυρο η κόρη του ανδρόγυνου, έβαλε τις φωνές και κάλεσε την Αστυνομία. Οι τέσσερις δράστες, τράπηκαν σε φυγή με τη λεία τους και η Αστυνομία που έφθασε στο σπίτι ξεκίνησε την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις