Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Με το δεξί η Μίλαν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Με το δεξί η Μίλαν

Serie A - αγωνιστικό: Επιβλήθηκε της Μπολόνια 2-0 στην πρεμιέρα με δύο τέρματα του Ζλάταν Ιμπραήμοβις (το δεύτερο με πέναλτι)

Serie Aαγωνιστικό: H Μίλαν επικράτησε με 2-0 κόντρα της Μπολόνια και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Ακόμα, διεύρυναν το νικηφόρο σερί, που έχουν στα τελευταία παιχνίδια. Με έναν «σεληνιασμένο» Ζλάταν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα με βλέψεις για ψηλά.. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά. Έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και κυνήγησαν το γκολ.

Στο 35’ ο Σουηδός έκανε το 1-0. Έπειτα, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Υπήρχε ένταση στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παλεύουν σκληρά. Η Μίλαν άντεξε στην πίεση, αμύνθηκε εξαιρετικά και πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Serie A – αγωνιστικό: Ζλάταν και πάλι

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν ακόμα πιο φορτσάτες. Έκαναν τα πάντα για να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έδωσαν πολλές μάχες. Όμως, η Μίλαν πέτυχε γρήγορα το γκολ με τον συνήθη ύποπτο. Στο 50’ ο Ζλάταν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του, σφραγίζοντας τη νίκη. Συνέχισαν, να παίζουν επιθετικά αλλά δεν πέτυχαν άλλο γκολ. Από την άλλη, η Μπολόνια ήταν ανταγωνιστική, έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους και έπεσε μαχόμενη. Οι φάσεις έπεφταν βροχή, ωστόσο δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά τις ευκαιρίες. Έτσι, παρέμεινε το 2-0 ως το φινάλε και οι «ροσονέρι» πήραν το θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη:

Η Λειψία 3-1 τη Μάιντζ, χωρίς νικητή το Βόλφσμποργκ-Λεβερκούζεν
Όρθιος στο βόλο ο Αρης 1-0 με Μπρούνο Γκάμα και VAR
Τρίποντος στη Λαμία, 1-2 ο ΟΦΗ πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις