Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – εκλογές: Ο Χατζηβρέττας “ψήφισε”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – εκλογές: Ο Χατζηβρέττας “ψήφισε”

Μπάσκετ - εκλογές: Ανάβει το παιχνίδι ενόψει των εκλογών για την ΕΟΚ, τελευταία προσθήκη στο “ρόστερ” Λιόλιου η στήριξη του Νίκου Χατζηβρέττα

Μπάσκετεκλογές: Ακόμα ένα σπουδαίο πρόσωπο συντάσσεται με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Λιόλιου στις εκλογές της ΕΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηβρέττας ανακοίνωσε σήμερα, πως θα στηρίξει τον ισχυρό άνδρα του Προμηθέα στην προσπάθεια, που κάνει. Έτσι, γίνεται ο τρίτος παλαίμαχος διεθνής, που στηρίζει το “Dwsepasa” μετά τους Δήμο Ντικούδη και Κώστα Τσαρτσαρή. Την απόφαση του γνωστοποίησε ο συνδυασμός του κ. Λιόλιου. Ενώ, ο ίδιος προχώρησε σε δηλώσεις.

Πρόκειται για έναν αθλητή, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα και έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άρη και Ηρακλή. Έχει κατακτήσει δύο Τρίπλ Κράουν με τους “πράσινους”. Ενώ, με την Εθνική Ομάδα έχει πετύχει σπουδαία πράγματα. Είναι πρωταθλητής Ευρώπης το 2005 αλλά και δευτεραθλητής Κόσμου το 2006.

Μπάσκετ – εκλογές: Η ανακοίνωση

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ένας ακόμη παίκτης με μεγάλη καριέρα σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, συντάσσεται με τον Βαγγέλη Λιόλιο και την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΟΚ. Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηβρέττα, συμπαίκτης των Ντικούδη & Τσαρτσαρή στις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής ομάδας την περασμένη δεκαετία, με πληθώρα προσωπικών και ομαδικών διακρίσεων στην σπουδαία πορεία του».

Ο ίδιος ο βετεράνος άσος δήλωσε: «Για τις εκλογές στην ομοσπονδία του αθλήματος που αγαπώ και υπηρετώ από μικρό παιδί, στηρίζω τον κύριο Βαγγέλη Λιόλιο, έναν άνθρωπο που γνώρισα ως αντίπαλο στους Πανελλήνιους αγώνες Παίδων. Τώρα έχω την ευκαιρία να τον έχω συμπαίκτη, και αρχηγό, σε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης, οργάνωσης και εξέλιξης του ελληνικού μπάσκετ».

Δείτε ακόμη:

Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League
Προεκλογική συνάντηση κορυφής, Λιόλιου – Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ
ΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: “Όνειρό μας ο ομιλος”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις