Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαίρη Μηλιαρέση κόρη: Η ολόγυμνη φωτογραφία στο Instagram
LIFESTYLE

Μαίρη Μηλιαρέση κόρη: Η ολόγυμνη φωτογραφία στο Instagram

Μαίρη Μηλιαρέση κόρη: Δείτε την καλλιτεχνική φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της.

Μαίρη Μηλιαρέση κόρη: Η Σοφίνα Λαζαράκη είναι η 23χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Λαζαράκη. Η ίδια είναι καλλιτεχνική φύση, όπως ακριβώς η μητέρα της. Έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό μέσα από τη συμμετοχή της στο X-Factor, ως μέλος του συγκροτήματος NMA, ενώ το 2017 την είδαμε στη μικρή οθόνη, στην τηλεοπτική σειρά Παρθένα Ζωή του Ant1. Πλέον, φαίνεται ότι η Σοφίνα έχει αφιερωθεί στο μεγάλο και αληθινό της πάθος, τον χορό. Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση ζει μόνιμα στην Ισπανία, για να κυνηγήσει μια καριέρα στον χορό, ενώ διατηρεί δεσμό με τον Ισπανό Χοσουέ Ουγιάτε, γνωστός χορευτής και γιος διάσημου χορογράφου.

Η Σοφίνα Λαζαράκη, λοιπόν, αποτελεί καλλιτεχνική φύση, κάτι που φαίνεται και από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι ιδιαίτερες και αποπνέουν μια αισθητική που παραπέμπει σε πίνακα ζωγραφικής. Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις λοιπόν, η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση φωτογραφήθηκε ολόγυμνη στη θάλασσα. Το κάδρο θυμίζει Helmut Newton και είναι μεν σέξι, αλλά παράλληλα καλαίσθητο και κομψό. Η ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά like από τους followers της.

Σε συνέντευξή της στο Πρωινό του Ant1, η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε για το διαζύγιό της με τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη, όταν η κόρη της ήταν 3.5 ετών, λέγοντας ότι ήταν δύσκολος χωρισμός, γιατί υπήρχαν εντάσεις, οι οποίες επηρέαζαν και τη Σοφίνα. Οι σχέσεις τους όμως έφτιαξαν με τον καιρό.

Δείτε ακόμη

“Έμεινα και πάλι άνεργη” – Δημόσια συγγνώμη από την Μαίρη Μηλιαρέση για τη διαφήμιση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις