Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: “Δάγκωσε” τη Λαμία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: “Δάγκωσε” τη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 2η αγωνιστική: Ο ΟΦΗ πέρασε από τη Βοιωτία με διπλό 1-2 χάρη σε τέρματα των Σαρδιινέρο και Βύντρα (αυτ.)

20.09.2020 | 21:35

Σούπερ Λιγκ2η αγωνιστική: Σπουδαίο τρίποντο, το πρώτο της σεζόν για τον ΟΦΗ! Οι Κρητικοί νίκησαν 2-1 την Λαμία εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη διάθεση και πίεσαν τον ΟΦΗ, ωστόσο η ένταση του δεν κράτησε. Έγιναν αρκετά λάθη και καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει τον έλεγχο. Οι δύο ομάδες έκαναν φάσεις και κυνήγησαν σαν γκολ πριν το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και έγιναν πιο απειλητικοί.

Στο 35’ οι Ηρακλειωτες πήραν το προβάδισμα έπειτα από λάθος του Βύντρα. Ο αλλοτε διεθνής μπακ σε προσπάθειά του να διώξει, έκανε προβολή με την οποία “τσίμπησε” την μπάλα και την έστειλε στην εστία του. Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς ωστόσο να μπορέσει να γίνει επικίνδυνη και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενη πίσω στο σκορ.

Η φάση τoυ αυτογκόλ του Λουκά Βύντρα

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Καλύτερη, αλλά απλά μείωσε

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης. Έκλεισαν τον ΟΦΗ στο μισό του και με οδηγό τον Ρόμανιτς είχαν αρκετές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αλλαγές για να μπορέσουν να αντιστρέψουν την εικόνα. Έτσι, η Λαμία μπορεί να έψαχνε το γκολ, ωστόσο οι Κρητικοί ήταν αυτοί που το πέτυχαν. Στο 72’ ο Σαρδινέρο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι Λαμιώτες συνέχισαν να είναι ανώτεροι και πίεζαν αρκετά, ωστόσο το γκολ δεν ερχόταν. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και διαχειρίστηκαν εξαιρετικά την πίεση. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο σκορ. Στο 95’ ο Ρόμανιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και μείωσε σε 1-2.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Βύντρα 35’ (αυτγκ), Σαρδινέρο 72’, Ρόμανιτς 95’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας), Βοηθοί: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής), Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Λαμία (Γ. Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας (Προβυδάκης 66’), Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα, Νιασέ (Παλαντασβίλι 77’), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (Μπιανκόνι 64’), Καραμάνος (Χατζηστραβός 46’), Ρόμανιτς, Βασιλόγιαννης (Κωστίκας 77’).

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Σακόρ (Μεγιάδο 60’), Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ναμπί (Βούρος 98’), Διαμαντής (Σαρδινέρο 60’), Γιαννούλης, Γκαργκαλατζίδης (Γρίβας 77’), Στάικος (Σολίς 60’), Κοροβέσης.

Δείτε ακόμη:

Ανετα η ΑΕΚ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με Λιβάγια, Μάνταλο
Με το δεξί και δύο γκολ Χάλαντ η Ντόρτμουντ 3-0 την Γκλάντμπαχ
Μένει Αθήνα το F8 του Basketball Champions League
Exit mobile version